lea i mare vejzović

Nevena Rendeli Vejzović objavila fotografiju svojih djevojčica

07.07.2017 u 18:38

Bionic
Reading

Na zadnji dan mjeseca lipnja, na svijet su došle dugo iščekivane djevojčice Lea i Mare, kćeri televizijske voditeljice Nevene Rendeli Vejzović i njezina supruga Maka Vejzovića. Ponosna majka na svom je Instagram profilu objavila fotografiju malenih nožica svojih curica

'07.07.2017. datum koji je mama priželjkivala da se curice rode ali su je one preduhitrile i danas slave 7 dana.' Potpis je to pod fotografiju koju je na svom Instagram profilu objavila televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, a na kojoj se vide nožice dviju djevojčica - Lee i Mare.

Svoje je kćeri dugo iščekivala, a prije poroda nekoliko je dana provela u bolnici, što nije neuobičajen slučaj za blizanačku trudnoću.

Cijelu svoju trudnoću, Nevena je redovito na svom Instagram profilu objavila fotografije trudničkog trbuha i njegova rasta, za koje je, u većini slučaja, zaslužan njezin suprug Mak Vejzović. Ova godina za poznatu voditeljicu nije mogla biti bolja. Samo nekoliko dana prije rođenja djevojčica, Nevena i Mak su proslavili prvu godišnjicu braka.