STIGLE BLIZANKE

Rodila HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli

30.06.2017 u 21:36

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović rodila je u petak u bolnici Sveti Duh blizanke

Svoje misli o roditeljstvu i majčinstvu lijepa je HRT-ova voditeljica izrekla nedugo prije nego se okitila titulom majke, pridruživši se inicijativi #ijasammajka.

'Ja još nisam majka, ali ću vrlo skoro biti! I to ne samo zato što ih već cijelu vječnost nosim u trbuhu već zato sto se majka postaje ljubavlju i brigom, isto kao I otac! Biti roditelj nisu 'prirodna i urođena' prava jer nas nažalost crna kronika svakodnevno demantira u tome, biti roditelj mora se zaslužiti!’, napisala je između ostalog poznata voditeljica Nevena Rendeli na Instagramu.

Još otkako je doznala za svoje blaženo stanje, Nevena je svoju trudnoću redovito dokumentirala fotografijama, koje je snimao njezin suprug Mak Vejzović.

Posljednju svoju fotografiju objavila je 19. lipnja, uz komentar kako se nada da im je to posljednja fotka u komadu i da se bliži kraj 'blaženog stanja'.

A taj kraj, Nevena je čini se teško dočekala.

'Iako se meni čini da sam najduže trudna ikad, čak je i Beyonce navodno rodila, kraj 'blaženog stanja' je blizu. Dapače, neću obećati, jer tko zna što će hormoni još odlučiti, mislim da nam je ovo posljednja fotka u komadu', napisala je tada Nevena.

Hormoni su bili blagonakloni prema njenom obećanju pa je nakon toga objavila tek dvije fotografije s temom mora, kojega se ovoga ljeta iz objektivnih razloga neće nauživati.

Posljednje javljanje 'u komadu' Nevena je odradila tri dana uoči poroda. I dok je nestrpljivo čekala da 'gospođice odluče napustiti njene odaje' mama im je pripremila posebno mjesto u dnevnom boravku.