DUGO JU JE ČEKALA

Ponosna mama Kristina Bradač pokazala svoju Vivien

12.01.2017 u 06:00

Bionic
Reading

Bivša manekenka, danas dizajnerica otkrila je napokon razlog svoje velike sreće koju je javnosti tajila dva mjeseca. Naime, 24. listopada na svijet je prerano stigla njezina kći koja je nekoliko dana prije Božića puštena iz bolnice. Ponosna Kristina nije odoljela pokazati na Instagramu svoju Vivien

Samo najbliži prijatelji i obitelj znali su da je krajem listopada Kristina Bradač nakon dugo godina nadanja i pokušavanja konačno postala mama. I da je zbog toga najsretnija na svijetu. Ne želeći skrivati koliko danas uživa u toj ulozi, dizajnerica torbi Mariposa na Instagramu je svima pokazala svoju kćer. San je konačno postao stvarnost. Beba je došla kao blagoslov za Kristinu i njezinog partnera Mira Radića nakon njezinog prijevremenog poroda krajem 2015. godine u šestom mjesecu trudnoće.

'Na nju se dugo čekalo i puno za nju molilo. Hvala svima na divnim željama i čestitkama. Ponosna sam mama bebe Vivien', napisala je Kristina, a rodila je nekoliko tjedana prije termina pa je beba skoro dva mjeseca provela u bolnici. No danas je sve u najboljem redu.

Da je 2016. za poznati par bila najsretnija godina, dala je naslutiti Kristina novogodišnjom čestitkom na Instagramu. Za mnoge je protekla godina bila teška i tužna, no za Kristinu Bradač značila je novi život.

Bye bye 2016 we love YOU #thebestyearever2016 #love#blessing#trulyblessed??????

A photo posted by Kri (@kristinabradac) on