ODMOR U PARIZU

Ponosna mama: Eva Longoria u 45. proživljava najsretnije dane sa svojim preslatkim sinčićem

26.09.2019 u 09:49

Bionic
Reading

Producentica i glumica Eva Longoria trenutno je u Parizu gdje obilazi modne revije u sklopu tjedna mode, a svaki slobodan trenutak koristi za kvalitetno druženje sa svojim jednogodišnjim nasljednikom

Jednogodišnji Santiago Baston, sin poznate holivudske glumice Eve Longorie i meksičkog biznismena Josea Bastona prava je zvijezda pariškog tjedna mode.

U periodima kada njegova mama ne obilazi revije, 15-mjesečni Santiago zabavlja sve okupljene fotoreportere na ulicama francuske metropole. U maminu naručju maleni je pokazao da je vrlo sretna i živahna beba, a potom se pohvalio i svojim prvim koracima dok Longoria nije mogla sakriti ponos i sreću.

Zvijezda serije 'Kućanice' u 44. godini života po prvi je puta postala majka i sada priznaje da ju je taj osjećaj ispunio kao niti jedan do sada. Latino ljepotica od tada je potpuno promijenila svoje prioritete, te se na brojnim važnim događajima pa čak i na crvenom tepihu pojavila u društvu bebice.

  • +3
Eva Longoria sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID

'Ljudi ovo je moj prvi let sa Santijem od kada hoda. Bili smo i ranije u Europi ali ovo je prvi puta da će maleni koračati', rekla je Eva tijekom jednog od svojih javljanja pratiteljima na Instagramu.

Nije na odmet spomenuti i kako Longoria izgleda sjajno nakon poroda, istesala je svoju figuru te ju dovela do savršenstva u ekspresnom roku.

Tijekom izlaska u Parizu naglasila je svoj vitki struk u pripijenoj nude haljini brenda 'Nasty Gal', a posebnost cijelom looku dala su seksi otvorena leđa.