HVALI SE NA INSTAGRAMU

Ponosna baka: Yolanda Hadid objavila novu fotografiju svoje unučice, prve kćeri Gigi Hadid i Zayna Malika

19.10.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Da uistinu uživa u svojoj novoj ulozi, onoj bake, Yolanda Hadid pokazala je na svom Instagram profilu gdje je, nakon fotografija gdje nježno dodiruje još trudnički trbuh svoje kćeri Gigi Hadid, sada dodirivala malenu ručicu mjesec dana stare djevojčice

Prošlo je već mjesec dana otkako su manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik po prvi puta postali roditelji, a zbog rođenja malene djevojčice sreću ne krije ni Yolanda Hadid, koja je sada postala i baka.

Na svom Instagram profilu Yolanda je objavila fotografiju na kojoj malena princeza nije vidljiva, već samo njezina ručica, koja izviruje iz bijelog kombinezončića, i nježno hvata prste svoje bake.

'Moje je srce prepuno ljubavi i sreće zbog ove malene djevojčice koja je anđeo poslan s neba samo za nas. Hvala mami i tati što sam zbog njih postala baka, uživam u svakoj minuti nove uloge', poručila je Yolanda Hadid.

25-godišnja Gigi i dvije godine stariji Zayn Malik svoju su vezu započeli 2015. godine, da bi u ožujku 2018. krenuli svatko svojim putem. Ipak, u siječnju 2020. odlučili su dati svojoj ljubavi drugu šansu, a samo tri mjeseca kasnije otkriveno je kako čekaju bebu.

Većinu trudnoće slavna se manekenka krila od javnosti, uživajući u najljepšim trenucima, a tek su 23. rujna javnosti potvrdili da je na svijet stiglo njihovo prvo dijete.

'Naša djevojčica je stigla, zdrava i prelijepa. Riječima ne mogu opisati kako se trenutno osjećam. Ljubav koju osjećam za ovo malo biće je neopisiva. Zahvalan što sam je upoznao, ponosan što je moja i presretan zbog života kojeg ćemo provesti zajedno', napisao je Zayn Malik nakon rođenja kćeri.