'harry je slabić'

Polusestra Meghan Markle žestoko izvrijeđala novopečeni kraljevski par

09.07.2018 u 12:26

Bionic
Reading

Nakon niza uvreda koje je očeva strana obitelji već uputila Meghan Markle i priuštila joj veliki skandal uoči vjenčanja s princom Harryjem, ružan odnos ponovno dolazi do izražaja. Polusestra Samantha Markle žestoko se obrušila na novopečenu vojvotkinju i njezina supruga

Samantha Markle, polusestra Meghan Markle s kojom dijeli istoga oca ponovno nastavlja svoje javno prozivanje novopečene britanske vojvotkinje.

53-godišnja Amerikanka koja živi na Floridi putem Twittera je ničim izazvana krenula u napad na polusestru koja se trenutno privikava na svoj novi život unutar britanske kraljevske obitelji.

'Harry je pravi slabić jer je pustio Meghan da udalji sve svoje bliske ljude iz svoga života, pogotovo svoju obitelj. Diana bi se sramila da vidi ovo. Postani muško, prestani nositi njezino rublje, a njoj zabrani da nosi hlače u vezi', poručila je u prvoj od svojih ružnih objava na društvenim mrežama gdje je pritom označila i Kensingtonsku palaču.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samantha se dotakla i sestrina javnog nastupa prilikom zadnjeg kraljevskog angažmana kada se moglo ćuti kako Meghan vježba britanski naglasak u govoru.

'Gledala sam njezin govor, bio je preumjetan i lažan', napisala je Meghanina polusestra i time sve šokirala.

No nije ovo prvi put da očeva strana Meghanine obitelji iznosi prljavo rublje i pokušava izazvati skandale na račun sestrina imena. Uoči velikog vjenčanja s princom Harryjem saznalo se za aferu paparazzi kada je otac Thomas Markle primio nekoliko tisuća dolara za naručene fotografije.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Isto tako polubrat Thomas Markle Junior otvoreno je prije vjenčanja poručio Harryju da ne bi trebao oženiti njegovu sestru te da čini veliku pogrešku.

Ovakvo ponašanje prvih članova obitelji samo je dodatno udaljilo Meghan koja ih nije kontaktirala već dugi niz godina, a na koncu nije ih ni pozvala na vlastito vjenčanje u Windsor.