NOVE OPTUŽBE

Polusestra Meghan Markle ne odustaje; sad se okomila na Doriju Ragland

05.10.2018 u 12:28

Bionic
Reading

Samantha Markle, polusestra vojvotkinje Meghan Markle već mjesecima diže prašinu svojim ružnim ponašanjem prema novopečenoj članici kraljevske obitelji. Budući da nitko ne reagira na njezine zlobne izjave, Samantha je otišla korak dalje i okomila se na majku svoje polusestre, Doriju Ragland

Prvo je mjesecima iskorištavala medije da o svojoj polusestri, koju nije vidjela ni čula godinama, izgovori najružnije moguće riječi, 53-godišnja Samantha Markle početkom se tjedna pojavila u talk showu Jeremyja Vinea, koji je iskoristila da se ispriča vojvotkinji od Sussexa.

Mnogi su pomislili da time prestaje jednosmjerni rat prema Meghan Markle, no isfrustrirana polusestra sada je opet krenula u napad.

Ovoga puta na meti joj je bila Meghanina majka, Doria Ragland, za koju tvrdi da nije bila previše prisutna u njezinu odgoju. Glavnim roditeljem, Samantha naziva upravo njihova zajednička oca Thomasa Marklea.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Na svom Twitter profilu Samantha je napisala: 'Drago mi je da svi vi volite ljude koje uopće ne poznajete, ali vjerujte mi, sve što čitate u tabloidima je velika laž. Naš tata je odgojio Meghan, a njezina majka Doria nije baš bila previše zainteresirana.'

Između ostalog polusestra britanske vojvotkinje tvrdi kako je njihov otac najdivniji na svijetu i da je nepravedno kako su ga izbacili iz svog života.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svijet ne zna da je Thomas odgojio Meghan i bio joj najveći oslonac, pogotovo kroz njezinu srednju školu . On je zaslužan za sve što je ona danas i za sve što je ikada imala. Osim toga Meghan nikada nije bila odgajana kao jedinica. Naš otac je divan i uspješan, a Meghan laže', poručila je potom ogorčena Amerikanka.