velika ljubav

Poljubac u javnosti: Rijetki trenuci nježnosti princa Charlesa i vojvotkinje Camille

31.10.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Tijekom svog službenog posjeta Singapuru, princ Charles i njegova supruga, vojvotkinja Camilla pokazali su svoje najnježnije lice i romantičnim poljupcem pred mnoštvom iznenadili cijeli svijet

Svatko tko malo prati kraljevsku obitelj zna da su u javnosti uvijek strogo formalni, pogotovo tijekom službenih posjeta inozemstvu, kada gotovo nikada ne razmjenjuju nježnosti.

Međutim čini se da sljedeći pretendent na kraljevsku krunu, princ Charles započinje novo razdoblje u kojem pripadnici plave krvi pokazuju svoje emocije.

Princ je trenutačno u službenom posjetu Singapuru u pratnji supruge Camille Parker Bowles te sudjeluju u tamošnjoj vojnoj ceremoniji.

  • +8
Princ Charles i vojvotkinja Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Između ostalog, kraljevski par sastao se s predsjednicom Halimaha Yacobom, premijerom, kao i tamošnjim plemstvom. No ono što je najviše iznenadilo javnost tijekom ovog posjeta ljubavni je trenutak između britanskog princa i vojvotkinje koji će ući u povijest.

U jednom trenutku, tijekom strogog protokola, Charles je nježno poljubio svoju suprugu i zagrlio ju.

  • +2
Princ Charles s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na službenim fotografijama jasno se vidi kako je i sama Camilla ostala šokirana ovakvim potezom koji nije uobičajen, no istovremeno nije skidala velik osmijeh s lica.

  • +2
Princ Charles i Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna priča budućeg kralja i njegove druge supruge sve je samo ne obična. Upoznali se 1970. godine, no nakon samo godinu dana veze princ Charles se odlučio priključiti Kraljevskoj mornarici. Tri godine kasnije ona je već bila udana žena, a i on se 1981. oženio princezom Dianom. Ipak, ljubav Charlesa i Camille Parker Bowles bila je jača od svega, stoga su nakon nekoliko desetljeća skrivanja 2005. godine napokon ozakonili svoju vezu.