ponovno sretan

Pola godine nakon razvoda slavni glumac u društvu nove plavuše

01.03.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Ljetos su Chris Pratt i Anna Faris objavili kako se nakon osam godina braka razvode, a ubrzo nakon toga slavnu smo glumicu mogli vidjeti u prisnom zagrljaju s drugim. Prema posljednjim paparazzi fotografijama izgleda kako je sada i Pratt krenuo dalje

Glumac Chris Pratt u kolovozu prošle godine službeno je putem svog Facebook profila obznanio obožavateljima da se rastaje od svoje dugogodišnje supruge Anne Faris s kojom dijeli i petogodišnjeg sina Jacka.

U objavi je tada pisalo: 'Iako smo tužni, Anna i ja moramo vam reći da smo i službeno razvedeni. Dugo smo se trudili spasiti brak, no, nažalost, nismo uspjeli. Naš sin ima dvoje roditelja koji ga obožavaju, i za njegovo dobro želimo zadržati privatnost, koju ćete, nadam se, poštivati. Još uvijek volimo jedno drugo neizmjerno, cijenimo vrijeme koje smo proveli zajedno, s velikim poštovanjem jedno za drugo.'

Pola godina nakon razvoda američki glumac viđen je u zanimljivom društvu kada nije mogao sakriti osmijeh s lica. 38-godišnjak je uživao u jednom kafiću u Los Angelesu u društvu nepoznate plavuše te su skupa ispijali kavu. Na odlasku su se prisno zagrlili i tako dali do znanja da si ipak nešto više od prijatelja.

  • +4
Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije ovoga poznatog su glumca spajali i s kolegicom Olivijom Munn koja je brzo demantirala takve navode.

Istovremeno njegova bivša supruga Anna Faris brzo je pronašla utjehu nakon razvoda i to u 47-godišnjem filmašu Michaelu Barrettu s kojim još uvijek nije potvrdila ljubavnu vezu, ali njih dvoje često se mogu vidjeti skupa u prisnim druženjima.

  • +15
Anna Faris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia