TRAŽE IZLAZ

Pokušava li Meghan Markle afričkom turnejom popraviti svoju narušenu reputaciju?

30.09.2019 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon što su razbjesnili javnost prvo renovacijom kuće, na koju su potrošili 4 milijuna dolara koji su došli iz džepova poreznih obveznika, a potom i letovima privatnim avionima, vojvotkinja od Sussexa sada pokušava na sve načine popraviti reputaciju, što bi joj moglo poći za rukom turnejom po Africi

Čini se kako posljednjih mjeseci sve što Meghan Markle i princ Harry učine, javnost dočeka na nož. Još im nisu oprostili to što su na renovaciju kuće potrošili 4 milijuna dolara, koji su došli iz džepova poreznih obveznika, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa već su napravili novi gaf i na privatne odmore krenuli privatnim, umjesto komercijalnim letovima.

I sama Meghan Markle postala je svjesna da će po tom pitanju morati nešto napraviti, budući da je izgubila naklonost javnosti, te je se proziva za sve što radi, a izlaz iz cjelokupne situacije pronašla je u kraljevskoj turneji po Africi, na koju se uputila s princom Harryjem i njihovim sinčićem Archijem.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: TOBY MELVILLE / POOL

Za turneju se itekako dobro pripremila, a simpatije i naklonost javnosti polako dobija sjedeći na podu s novopečenim majkama, grleći siročad, noseći odjeću u kojoj se već pojavljivala, ali i ostavivši svoj zaručnički prsten, vrijedan 140 tisuća funti, u Londonu.

Dobronamjerni savjet, da pokuša spasiti svoj imidž, dali su joj prijatelji, uključujući i Keleigh Thomas Morgan i njezine suradnike iz Sunshine Sachsa, tvrtke iz Los Angelesa koja se bavi kriznim menadžmentom.

'Meghan je znala da joj je pomoć potrebna, stoga je kontaktirala nekolicinu osoba od povjerenja, među kojima je i Keleigh, a razgovarala je i s nekim priajteljicama u Velikoj Britaniji koje su dobro povezane s britanskim medijima', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Uz sve ovo, Meghan i Harry odlučili su na putu po Africi dopustiti i fotografiranje malenog Archija, koje do sada nisu dopuštali, već su sami na kapaljku objavljivali privatne fotografije u posebnim prilikama, zbog čega ih je javnosti prozvala da skrivaju od svih dijete.

  • +20
Meghan Markle, princ Harry i Archie Izvor: EPA / Autor: TOBY MELVILLE / POOL

I dok je za svoju prvu kraljevsku turneju prije godinu dana, onu po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi, kada je i otkrila da je trudna, Meghan nosila skupocjene kreacije Stelle McCartney i Oscara de la Rente, ovoga puta odabrala je neke kreacije koje je nosila već i u trudnoći, poput haljina Veronice Beard i Martina Granta.