TRENUTAK ISTINE

Pokušala se ubiti tabletama za reumu

09.12.2008 u 22:00

Bionic
Reading

Amra iz Čakovca u 'Trenutku istine' priznala je da se pokušala ubiti tabletama za reumu te da otac s njom ne komunicira otkad je prešla na drugu vjeru. Igru je nastavio Dragan iz Osijeka koji je oblačio žensko donje rublje

Dvadesetčetverogodišnja Amra Osmić iz Čakovca nastavila je sinoćnju emisiju Trenutak istine u kojoj je priznala da s ocem ne komunicira jer ga je razočarala time što je promijenila vjeru te da je on, zadnji put kad ju je vido, okrenuo glavu od nje.

 

Za svoju majku je još u prošloj emisiji rekla da se boji da ne postane kao ona, a sinoć je otkrila da smatra da bi je, kada bi osvojila pola milijuna kuna, majka više voljela te da joj zamjera što je više vremena provodila s ljubavnicima nego s njom.

 

Iskrenim odgovorom kojim je osvojila 25.000 kuna, Amra je otkrila da se pokušala ubiti u vrijeme kada je bila u pubertetu, i to očuhovim tabletama za reumu.

 

Sljedeći natjecatelj bio je 36-godišnji Dragan Kovačević iz Osijeka, koji radi kao građevinski radnik u Rijeci. Otkrio je da je krao ruže iz okolnih vrtova samo da bi impresionirao djevojke te da se često znao rasplakati kada bi gledao ljubavne filmove.

 

Na red su došla i ona 'neugodna pitanja', pa je Dragan priznao da je bio suočen s činjenicom da ne može postići erekciju, kao i da se seksao s više žena istovremeno. Na tom je pitanju osvojio 10.000 kuna te odlučio ići dalje.

 

Priznao je da se odijevao u žensko donje rublje te da nikada nije vodio evidenciju žena s kojima je spavao, ali je ipak rekao da je od svoje 14 godine spavao sa 75 žena.

Na samom kraju emisije, Dragan je otkrio da ga je oralno zadovoljila medicinska sestra na svom radnom mjestu te da bi mogao raditi kao muška prostitutka.

 

U sljedećoj emisiji Dragan će nastaviti igru, te ćemo zasigurno saznati još niz škakljivih detalja iz njegova života.