napokon na mrežama

Pokleknula je: Fani Čapalija na oduševljenje mnogih otvorila Instagram profil

14.07.2020 u 17:50

Bionic
Reading

Bivšu Miss Hrvatske nemamo prilike često vidjeti u medijima. Nastoji izbjeći obilaženje velikih društvenih događanja ali i kontakt s medijima koji bi se mogli uplitati u njezin intimni život. Na radost brojnih obožavatelja prije nekoliko dana se pridružila Instagramu. Sudeći prema fotografijama, miran život na Čiovu očito joj jako godi, a izgleda bolje nego ikada

Fani Čapalija za sad ima samo šest objava, a dolazak na društvenu mrežu 45-godišnjakinja je obilježila svojim bajkovitim fotografijama. Na profilu joj piše 'Miss Croatia 1993' i 'It’s OK' - njezin kultni odgovor na izboru za Miss svijeta. Podsjetimo, na pitanje sutkinje koju je zanimalo što naša ljepotica misli o dijelu natjecanja koje uključuje nošenje kupaćih kostima Fani se na početku zbunila, no brzo se ispravila i glumcu Pierceu Brosnanu koji je bio voditelj odgovorila s 'It’s OK'.

Fani se smiješila blistava karijera, no ona je odabrala život daleko od svjetala reflektora i šoubiznis pozornice. Rijetko se, kao što je to bio slučaj kada je glumila u spotu klape Rišpet za pjesmu 'Kad iman tebe' ili kad odradi kakvu modnu kampanju, pojavi pred kamerama te još jednom podsjeti zašto je na svjetskom izboru 1993. proglašena najljepšom Europljankom. Od tada je prošlo 27 godina, a Splićanka i dalje izgleda vrhunski. Odluka da se prije više godina iz Splita preseli na Čiovo pokazala joj se, rekla je, kao jedna od najboljih, budući da sad živi bez stresa, pritiska javnosti i okoline. Vodi običan, jednostavan, normalan život, a bavi se turizmom.

View this post on Instagram

It’s OK 🧡 #fanicapalija #itsok❤️

A post shared by Fani Čapalija (@fanicapalija_official) on

'Ne bih ništa mijenjala, sve se dogodilo onako kako je moralo. Sve dobro, nažalost i sve loše, dogodilo se s nekim razlogom. Često me pitaju žalim li za nečim, ali odgovor je ne. Da su neke stvari bile suđene, dogodile bi se. Protiv sudbine nisam ni htjela ni mogla. Važno je da čovjek prihvati sebe, da zna što želi i da tako živi, od žaljenja nema ništa. Okrenuta sam budućnosti, gledam naprijed i rijetko se osvrćem u prošlost', izjavila je ranije za Story. Na najnovijoj fotografiji koju je objavila pozira s Lejlom Filipović. Riječ je o njihovom susretu koji se dogodio 2013. godine.