UOČI PREMIJERE

Pojavile se nikad viđene snimke prerano preminule Whitney Houston

06.04.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Svi obožavatelji prerano preminule pop dive s nestrpljenjem iščekuju 6. srpnja, dan kada će svjetlo dana ugledati najnoviji dokumentarni film o Whitney Houston, jednostavno nazvan - 'Whitney'. Kako bi zaintrigirao gledatelje, redatelj Kevin Macdonald objavio je kratki isječak onoga što mogu očekivati

Najnoviji dokumentarni film Oscarom nagrađenog redatelja Kevina Macdonalda, ponovno će, sasvim zasluženo, aktualizirati život i uspjeh slavne pjevačice Whitney Houston, koja je, nažalost, prerano preminula 11. veljače 2012. godine.

Dokumentarni film 'Whitney' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dokumentarni filmovi i biografije slavnih osoba, uvijek su plodno tlo autora, koji, osim da ispričaju javnosti nepoznate dijelove njihovog života, iz toga pokušavaju izvući čim veću zaradu. Sam Kevin Macdonald odlučio je kroz ovaj film ispričati na svoj način priču o životu i karijeri Whitney Houston, a po prvi puta će se pojaviti i neke još neviđene snimke ove dive, kao i acapella izvedbe nekih od njezinih najvećih hitova.

Zahvaljujući Houston zakladi, dokumentarac će prikazati i privatne snimke, koje će baciti sasvim novo svjetlo na njezin privatni život. Kako će sve to otprilike izgledati, može se vidjeti i u foršpanu koji je ugledao svjetlo dana. Kratkog i jasnog imena 'Whitney', film donosi kontrast između prave pop dive, kakva je bila na pozornici i iza nje, naspram ranjive žene u privatnom životu, koja se bori sama sa sobom.

  • +11
Whitney Houston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ljudi misle kako je sve tako lako, no nije', jedna je od njezinih izjava u dokumentarnom filmu, koji će svjetlo dana ugledati 6. srpnja 2018. godine.