ponos najveći

Pohvalila se: Jelena Veljača na ručku s trudnom šogoricom, veseli se prinovi svog brata

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Da je glumica, scenaristica i aktivistica u super odnosima s drugom suprugom svog brata Ivana, Anom Vučak Veljačom, vidljivo je iz zajedničkih fotografija koje stavlja na Instagram. Čini se da je jedva dočekala da se pohvali viješću kako će postati teta

Nakon što je njezina šogorica Ana Vučak Veljača potvrdila da će roditi prvo dijete Jelena Veljača je sretna što veliku vijest u njihovoj obitelji sada može podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju s glumicom na ručku u zagrebačkom restoranu, a s njima je bila i Jelenina preslatka kćerkica Lena, s kojom Ana obožava provoditi vrijeme. Ranije je izjavila da je djevojčica 'preslatko sunce koje sve uveseljava svojom pojavom'.

Jelena je izgleda jako dobra s drugom suprugom svog brata Ivana Anom Vučak Veljačom. Nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije, a isto često čini i Ana.

'Jelena je zanimljiva i pametna i imamo puno životnih tema o kojima razgovaramo i razmjenjujemo mišljenja. Super se slažemo, savjetujemo se i kritiziramo, ali najmanje se bavimo glumačkim pitanjima. Iako smo iste profesije, trenutačno smo u različitim poslovima i okruženjima, pa kad se vidimo prebacimo se na druge aktualne teme, ali se uvijek podržavamo u onome što radimo', svojedobno je Ana Vučak Veljača ispričala u Gloriji.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!