nastavlja nizati uspjehe

Baby Lasagna je drugi na Billboardovoj ljestvici

06.03.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Popularnost hrvatskog predstavnika na Eurosongu, svakim danom sve više raste, a tome u prilog idu eurovizijske kladionice na kojima trenutačno drži prvo mjesto. Osim toga, njegova pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' slušana je diljem Europe, a zasjela je na prvo mjesto Top 50 viralnih hitova u Finskoj na Spotifyu

Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna, ne prestaje iznenađivati svojim upostignućima s pjesmom kojom će nas predstavljati u Švedskoj. Nedavno prestigao Ukrajinu na kladionicama za Eurosong koje mu sada predviđaju pobjedu.

No nije jedini uspjeh ove pjesme, zauzeo je drugo mjesto Billboard Croatia ljestvice. Ispred njega su reper Grgo Šipek, poznatiji pod imenom Grše i Mia Čičak, odnosno Miach.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Baby Lasagna je na svom profilu na Instagramu komentirao uspjeh na kladionicama i otkrio kako je reagirao kad je to doznao. 'Upravo se dogodilo nešto ludo, ne mogu čak ni pravilno reagirati u ovom trenutku, ali Hrvatska je upravo dospjela na prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu. Što??!', napisao je tada.

Izvor: Društvene mreže