posve drugačije

Baby Lasagna objavio akustičnu verziju pjesme 'Rim Tim Tagi Dim'

04.03.2024 u 16:12

Bionic
Reading

U posljednje je vrijeme Baby Lasagna popularniji i od A. Plenkovića i Z. Milanovića, a svaki se njegov potez analizira kao taktika naše repke pri najvažnijim utakmicama. Na TikToku mladog Marka Purišića osvanula je i nova verzija pjesme koja je zaludila Hrvatsku

Na kladionicama za pobjednika Eurovizije Hrvatksa još uvijek drži prvo mjesto, a na TikToku našeg Baby Lasagne osvanula je i nešto drugačija verzija pjesme kojom ćemo se predstaviti ove godine.

Gostujući na bravo! radiju, Baby Lasagna predstavio je najnoviju verziju pjesme uz pratnju gitare. Marko je uz gitaru otpjevao sad već svima dobro poznate stihove, a prateće vokale otpjevale su mu zvijezde Jutarnjeg showa radija, Marko Bratoš, Dora Srdar i Hrvoje Kečkeš.

'Kako vam se sviđa ova verzija pjesmu', napisao je glazbenik na društvenoj mreži dodavši kako se njemu jako sviđa.

@the_baby_lasagna_ Kako vam se sviđa ova verzija pjesme “Rim Tim Tagi Dim”?🤘🎸p.s.s meni se jako sviđa 😂🤣 Meow! #babylasagna #rimtimtagidim #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #dora2024 #esc #eurovision #eurovision2024 #croatia #tiktok ♬ original sound - Baby Lasagna

Obožavatelji su se složili potvrdivši da i ova verzija zvuči sjajno, no na Euroviziji će nas ipak predstaviti ritam koji je zapalio i pozornicu u HRT-ovom studiju.

Već nekoliko dana 'Rim Tim Tagi Dim' drži prvo mjesto na kladionicama, a slijede ga Ukrajina i Italija. U istoj večeri s nama nastupit će i Slovenija koja je zasad na 28. i Srbija koja je svog predstavnika izabrala ovog vikenda te je sada na 24. mjestu.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL