ljetne igre

Pogledajte tko nije propustio premijeru velike dubrovačke predstave o Držiću

  • Autor: T.Ba.
  • Zadnja izmjena 21.08.2017 21:05
  • Objavljeno 21.08.2017 u 20:28
Ozren Grabarić, Doris Šarić Kukuljica i Branimir Vidić - Flika

Ozren Grabarić, Doris Šarić Kukuljica i Branimir Vidić - Flika

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na Dubrovačkim ljetnim igrama 20. kolovoza u parku Umjetničke škole premijerno je izvedena predstava Ivice Boban posvećena Marinu Držiću, 'Viktorija od neprijatelja', a na afterparty u Poklisaru veliki se ansambl, na čelu s Ozrenom Grabarić, Branimirom Vidićem i Doris Šarić Kukuljicom, družio, među ostalima, s Mladenom Tarbukom, Mani Gotovac i dubrovačkim gradonačelnikom Matom Frankovićem

Predstavu 'Marin Držić - Viktorija od neprijatelja', kao poklon Gradu za 450. obljetnicu slavnog pisca, dubrovačka je publika 'objeručke prihvatila', rekla je redateljica Ivica Boban, koja je ovime dala svojevrsni pregled prije svega Držićevog odnosa prema njegovom Dubrovniku i ljudima njegovog vremena.

Dio velikog ansambla družio se nakon premijere u dubrovačkom Poklisaru, a zabavu su predvodili glavni glumci predstave Ozren Grabarić, Doris Šarić Kukuljica, Branimir Vidić - Flika, Danijel Ljuboja i Maro Martinović.

  • +12
  • +9

Zabava poslije premijere 'Marin Držić - Viktorija od neprijatelja'

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

U predstavi glume još i Petra Svrtan, Iva Kraljević, Ivana Gulin, Robert  Španić, Marin Klišmanić, Ugo Korani i Josip Brakus, zatim Jure Radnić, Romano Nikolić, Mateo Videk, Nika Lasić i Glorija Dubelj te članovi glumačke družine Kolarin: Jelica Čučević, Marinka Metković, Aida Machiedo, Tajana Martić, Ante Tonći Đurković, Barbara Lončarić Lučić i Matija Vojvodić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!