SVE SU DIRNULI

Pogledajte što su djeca princa Williama i Kate Middleton poručila baki Diani koju nisu nikad upoznali

14.03.2021 u 19:41

Bionic
Reading

Povodom Majčinog dana koji se danas obilježava u Velikoj Britaniji, princ George i Louis, te princeza Charlotte, poslali su prekrasnu poruku svojoj baki Diani koja je nažalost tragično stradala 1997. godine pa je nikad nisu imali prilike upoznati

Ipak, njihovi roditelji, po mnogima anketama jedni od najomiljenijih članova kraljevske obitelji, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, održavaju uspomenu na voljenu Lady Di.

Princ William i njegova supruga Kate Middleton tako su na svojem službenom Instagram profilu objavili dirljivu poruku koju su njihova djeca, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte, napravili za majku princa Williamu, nikad prežaljenu princezu Dianu.

Djeca su za baku napravili predivne čestitke, a na Instagram profilu vojvode i vojvotkinje javnost su upoznali kako je to dugogodišnja tradicija.

  • +4
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prinčevi i princeza jako su se potrudili oko čestitki pa su ih ukrasili motivima cvijeća, srca i zečeva te su baki, princezi Diani poručili kako je jako vole i da misle na nju.

'Ove će godine Majčin dan ponovno biti drugačiji. Mnogi od nas će biti odvojeni od svojih najmilijih, ali radujemo se vremenu, ne tako dalekoj budućnosti, kada ćemo opet moći zagrliti majku. Ali nažalost za one kojima je ovih dana posebno teško, ovo je dodatni izazov. George, Charlotte i Louis svake godine povodom Majčina dana izrađuju svoje čestitke sjećajući se svoje bake Diane zbog Williama. Bez obzira na sve, mislimo na tebe ovaj dan', napisali su princ William i Kate na svojem Instagram profilu dirnuvši sve.

Kako je objavio People, princ Harry je također odao počast svojoj majci Lady Di, dogovorivši da se cvijeće položi na grob princeze Diane u Althorpu, Northamptonshire u povodu Majčinog dana (Mothering Sunday) koji se 14. ožujka obilježava u Velikoj Britaniji.

Princ Harry je imao 12 godina kada je njegova majka stradala 1997. godine, a princ William 15 godina.

Nakon bombastičnog intervjua Williamovog mlađeg brata, princa Harryja i Meghan Markle, princ Wiliam je prvi u javnosti odgovorio na neugodne optužbe za rasizam u kraljevskoj obitelji.

Upitan o optužbama brata i šogorice, princ William je tad odlučno ustvrdio kako 'njegova obitelj nije rasistička'.

Novinare je zanimalo i je li nakon emitiranja intervjua razgovarao sa svojim bratom i šogoricom, a on im je odgovorio: 'Ne, još nisam razgovarao s njim... ali hoću.'

Inače, kako se pisalo, kraljica Elizabeta II na sebe je preuzela odgovornost za ublažavanje posljedica televizijskog intervjua koja princu Harryju i Meghan Markle planira osobno pružiti maslinovu grančicu mira.

Umjesto javne rasprave, kraljica će uzburkane vode pokušati smiriti osobnim razgovorom sa svojim unukom i njegovom suprugom u Kaliforniji.