nagradnjače

Pogledajte među prvima film koji je lani podigao najviše prašine

20.11.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Nicole Kidman i Colin Farrell briljiraju u psihološkom trileru Ubojstvo svetog jelena Yorgosa Lanthimosa, redatelja bizarne crne komedije Jastoga

Jedan od najintrigantnijih filmova protekle godine stigao je u domaća kina! 'Ubojstvo svetog jelena' psihološki je triler s elementima horora koji se odvija između četiri obiteljska zida. Najnoviji uradak grčkog enfant terriblea Yorgisa Lanthimosa (hvaljenog autora bizarne crne komedije 'Jastog'), uznemirujuća je priča o naizgled sretnoj i bogatoj obitelji koja doživi mračni preokret nakon što neobični 16-godišnjak Martin uđe u njihove živote.

Nicole Kidman glumi uspješnu oftamologinju koja sa suprugom kardiologom (glumi ga Colin Farell) živi američki san u kojem je naoko sve idealno, a zapravo ništa nije. Jednim ekscesom motiviranim neobuzdanom željom za osvetom, san se pretvara u noćnu moru u kojoj se bračni par bori za svoju nedužnu djecu. 'Ubojstvo svetog jelena' film je nesvakidašnjeg naslova i tematike koji pomiče granice i izaziva burne diskusije – saznajte tko je koga žrtvovao i zašto?

Discovery film vodi vas (2x2 čitatelja) u Kino Europa na projekciju u 21 sat ovog petka, 24. studenog. Dobitnici su Mirela Matijević Erceg i Manuela Andrić.