preslatki dječačić

Pogledajte kako je slavni sportaš izgledao kao dijete

24.10.2017 u 17:25

Bionic
Reading

Da mu je sestra Bruna najvažnija osoba u životu teniski as Borna Ćorić redovito podsjeća brojne fanove na Instagramu. Ovog puta teniski pit bull, kako su ga mediji prozvali zbog strelovitog uspjeha, objavio je fotografiju sa svojom 'najboljom prijateljicom i najljepšom djevojkom na svijetu', kako kaže za svoju sestru, i to iz njihovih najmlađih dana

Borna je uz opis fotografije na kojoj je sa sestrom Brunom i psićem, napisao 'malo mi za sriću triba'. Njegovi fanovi bili su oduševljeni s najnovijom objavom te su ga nagradili s brojnim komplimentima.

Obitelj mu je najvažnija u životu, tenisač je nebrojeno puta naglasio, a 20-godišnjak je posebno vezan uz mlađu sestru za koju kaže da mu je najveća potpora. Uz nju i majku Željku, otac Damir zaslužan je za prve teniske korake jer je tada petogodišnjeg Ćorića upisao na trening. Profesionalnu karijeru započeo je 2013. godine.

S 22-godišnjom sestrom Brunom, izjavio je ranije, zbližio se zadnje 3 godine. 'Prije toga nismo bili toliko bliski. Kao mlađi svađali smo se i tukli, ali zadnje tri godine najbolji smo prijatelji. Jedina sve zna o meni s obzirom na to da mi je seka', rekao je tenisač za InMagazin Nove TV.

#tb with @brunacoric8 😎😂🙈😸🤦‍♂️🐶 #malomizasricutriba

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

Upravo mu Bruna često udjeli i koji savjet što se tiče života, ali i ljubavi. 'Jedino nju slušam. Realna je i kad je ljubav u pitanju. Uvijek mi kaže ova ti je cura dobra, ova nije', istaknuo je. Seka je bila uz njega i kada je sredinom studenog 2016. godine pukla ljubav s bivšom Kraljicom Dalmacije Valentinom Miletić.

22-godišnja Bornina sestra nakon završene Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta otišla je na studij u Miami, pa su njihovi zajednički trenuci predragocjeni.

@brunacoric8 #samolagano #stajezivotsamođir #malomizasricutriba 😎😍❤️🐠🐟🐳☘️🌿

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

  • +2
Borna Ćorić Izvor: Cropix / Autor: Krajac Damir / CROPIX