mladi sportaši

Zajedničko druženje Borne Ćorića i Darija Šarića

14.07.2017 u 13:56

Bionic
Reading

Trenutno većina naših poznatih sportaša odmara prije početka priprema za novu sezonu. Oni koji nisu otputovali na neke strane destinacije odmaraju se diljem Jadranske obale, pa su se tako na popularnoj party destinaciji za mlade našla i naša dva sportaša u usponu – Borna Ćorić i Dario Šarić

Najveći europski košarkaški talent Dario Šarić, koji je rodom iz Šibenika, ljetni odmor koristi kako bi bio uz obitelj. Budući da odnedavno živi u dalekoj Americi i igra za Philadelphia 76erse te je miljama udaljen od najbližih, ne čudi da se zaželio doma.

Međutim 23-godišnjak nije zapostavio ni prijatelje, pa se tako tijekom dana zabavlja na kupanju u Solarisu, dok noći provodi u obližnjim Vodicama.  

👊🌞😎 #cakala#sibenik#balotelli

A post shared by Dario Saric (@megalodon20) on

@megalodon20 😎💪🎾🏀

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

Tamo je u noćnom provodu susreo i dvije godine mlađeg sportskog kolegu. Naime u istome se klubu zabavljao i naš tenisač Borna Ćorić, koji je na svom Instagramu fotografijom ovjekovječio taj trenutak.

Mlade nade hrvatskog sporta tako su se prije novih priprema koje ih uskoro očekuju malo opustile i zabavile. Oboje su tom prilikom odabrali casual izdanja, crnu majicu i traperice.