PONOVO NA OKUPU

Pogledajte kako 20 godina kasnije izgleda glumačka postava serije 'Dawson's Creek'

28.03.2018 u 20:49

Bionic
Reading

Teen serija 'Dawson's Creek koja je 90-tih zabavljala milijune gledatelja ove godine slavi 20 godina od emitiranja prve epizode. Tim povodom glumačka postava predvođena glumicom Katie Holmes okupila se na zajedničkom snimanju

Američki magazin Entertainment Weekly okupio je omiljenu ekipu glumaca kultne serije 'Dawson's Creek' povodom 20. obljetnice emitiranja prve epizode.

Katie Holmes, James Van Der Beek, Joshua Jackson i Michelle Williams naći će se na naslovnici travanjskog izdanja i pokazati obožavateljima koji su odrastali uz njihove anegdote u seriji, kako izgledaju dva desetljeća kasnije.

'Dio nas viđao se tu i tamo godinama, no nikada se nismo okupili svi zajedno i nikada nismo proveli ovoliko dugo vremena skupa', kazala je ovom prilikom glumica Katie Holmes koju je upravo uloga Joey Potter proslavila u glumačkom svijetu i otvorila joj nove prilike i angažmane.

Putovanje skupine fiktivnih prijatelja kroz srednju školu, a potom i fakultet, njihova zaljubljivanja, svađe, ali i veselja tijekom šest sezona pratilo je mnoštvo gledatelja diljem svijeta, a neke od scena i danas rado pamtimo.

I can't believe it's been 20 years! #dawsonscreek.

Objavu dijeli Jasmine D. (@jazzde720)

Posljednja epizoda prikazana je 2003. godine, pa je vrlo zanimljivo vidjeti koliko su se akteri fizički promijenili.

  • +5
Dawson's Creek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jednoga dana slučajno sam susreo Katie, Jamesa, Josha i Michelle i to me toliko oraspoložilo. Ta scena vratila mi je osmijeh na lice. Snimanje serije bilo je posebno razbolje u mom životu', prisjetio se Kevin Williamson, kreator serije.

U svilenoj roza haljini koja je istaknula njezinu vitku liniju te sa slamnatim šeširićem na glavi, Holmes se smiješi s jedne od tri naslovnice.

Omiljena glumica pokazala je kako i danas izgleda vrlo mlađahno i poput djevojčice. Njezin kolega James Van Der Beek pozira u klasičnom tamnoplavom odijelu, a sigurni smo kako će pripadnice ljepšeg spola biti oduševljenje njegovim ozbiljnijim izgledom.