NE VIĐAMO IH ČESTO

Podrška iz publike: Jovana Stojiljković pratila Gorana Bogdana na beogradskom festivalu

20.10.2023 u 10:39

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca u regiji i 11 godina mlađa srpska glumica već neko vrijeme uživaju u svojoj ljubavi. Nema ih se priliku često vidjeti u javnosti, pa svako njihovo pojavljivanje izazove pozornost

U Beogradu je u četvrtak navečer održan prvi međunarodni Festival nesnimljenog filma u Dvorani Kulturnog centra Beograda, gdje je predstavljan projekt 'Čudo u Poskokovoj Dragi' Rajka Grlića.

Čuveni redatelj bio je prisutan na velikom platnu preko video-linka, dok su na sceni bili hrvatski pisac i scenarist Ante Tomić i nesuđeni glavni glumci Goran Bogdan i Ivana Roščić koji su čitali scenarij pred publikom u svojim ulogama.

Dok je njezin dragi bio na pozornici iz prvih redova ga je pratila njegova djevojka Jovana Stojiljković.

Premda par svoju vezu krije kao zmija noge, poznato je da su se upoznali na snimanju serije 'Senke nad Balkanom' te da su skupa od 2019. godine. Početkom 2020. se proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga su dočekali Novu, 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.