NEBO SE OTVORILO

Počelo je spektakularno, ali o kaosu koji je nastao svjedoče samo društvene mreže: Superzvijezde i modele na Dolce&Gabbana reviji u Veneciji zasula tuča

01.09.2021 u 13:17

Bionic
Reading

Spektakularna modna revija Dolce&Gabbane, održana pred 400-ak uzvanika među kojima su se osim superbogatih klijenata iz svih krajeva svijeta našla i dobro poznata zvjezdana imena, ostat će zapamćena i po kaotičnim trenucima kad se na nad Trgom svetog Marka u Veneciji otvorilo nebo, a superzvijezde i modeli našli na udaru tuče

Na društvenim mrežama brojnih fashionistica pojavili su se videozapisi koji prikazuju kaos koji je nastao kad su se modeli i superzvijezde našle pod obilatim pljuskom i tučom pa su najtraženiji modni dodaci u tren postali kišobrani i kabanice.

Osim Trga svetog Marka kojega su preplavili kiša i led, i Twitter je bio preplavljen različitim reakcijama na situaciju koja se dogodila na predstavljanju kolekcije Alta Sartoria talijanskog dizajnerskog dvojca pod ne baš vedrim nebom.

Skupljene ispod rijetkih kišobrana moglo se tako vidjeti poznata lica poput Kourtney Kardashian s dečkom Travisom Barkerom, Lady Kitty Spencer, January Jones i Helen Mirren koja je spas pronašla ispod žute kabanice koju je dijelila s Vin Dieselom.

Časopis Vogue navodi kako je poznata modna kuća očekivala loše vrijeme, a kako bi pokušali izbjeći smetnje uzrokovane nevremenom, reviju zakazanu u 19 sati pomaknuli su za jedan sat unaprijed.

Drame su vrlo brzo postali svjesni korisnici društvenih medija koji su na zvijezde i modele zasute kišom i tučom, odgovorili zasipanjem raznim komentarima i reakcijama, od poziva na uzbunu i zabrinutost do neskrivenog ismijavanja pa čak i likovanja.

'Neki od mojih omiljenih sadržaja na internetu trenutno su videozapisi slavnih osoba na udaru tuče tijekom revije muške odjeće Dolce&Gabbane u Veneciji', jedan je od komentara korisnika Twittera.

'Smiješno kako je Bog poslao tuču na show Dolce&Gabbane kao da je želio poručiti 'prestanite s tim glupostima'... Ali ti jadni modeli, nadam se da su svi u redu...', komentar je na video kojega je objavio stilist slavnih Brad Goreski.

'Skandal na showu Dolce&Gabbane u Veneciji. Nekoliko mojih prijatelja hodali su i gledali pistu na kojoj su modeli vrištali', svjedoči neki korisnik Twittera.

'Ogromne ledene kugle gađale su sve prisutne na reviji Dolce&Gabbane. Imati manekene i goste na udaru tuče a ne prekinuti show i smijati se gostima i manekenima kad ih pogodi... koliko smeće moraš biti?', jedan je od oštrijih komentara.

Pjevačica Lily Allen sve je doživjela s mora, s dovoljne udaljenosti da joj cijela sitaucija bude smiješna.

Na vidu kojega je podijelila na Instagram Storyju Allen je napisala: 'Ne mogu prestati gledati i smijati se ovome... I ne, nisam tamo. Samo gleda izdaleka'.