potvrdila lily collins

Počelo je snimanje nove sezone serije koju obožavamo: Vraća se 'Emily u Parizu'!

24.01.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon što je stigla potvrda kako će obožavatelji uživati i u četvrtoj sezoni omiljene serije, glavna zvijezda Lily Collins na Instagramu je potvrdila da kreće sa snimanjem serije koja u naše domove donosi dašak Pariza, no ove godine čeka nas mali preokret

Iako pariška avantura ni nas ni glavnu junakinju nije naučila francuski jezik, u naše je domove donijela prekrasne kadrove prekrasnog Pariza, zanimljive modne kombinacije, ali i uzbudljive ljubavne priče pune uspona i padova. Da se serija vraća na Netflix potvrđeno je još prošle godine, a Emily je na Instagramu otkrila da je počelo i snimanje!

Nakon što su prošle godine ostala otvorena brojna pitanja, uključujući i ono glavno: 'Hoće li Gabriel i Emily konačno završiti zajedno?', najnovija objava na Instagram profilu glavne glumice otkrila je da ćemo do odgovora doći vrlo brzo.

Točan datum izlaska serije nije poznat, no pred nama je uzbudljiva sezona koja će se snimati u Parizu, ali i u Rimu, gdje će simpatična Amerikanka Emily proživjeti svoju verziju kultnog 'Praznika u Rimu'!

U prigodnom outfitu glavna zvijezda serije Lily Collins na Instagramu je objavila fotografiju kako drži skriptu teksta za prvu epizodu četvrte sezone, a objava je prikupila više od dva milijuna lajkova uzbuđenih fanova.

'Je li netko rekao 'Saison Quatre'?! Konačno sam se ponovno okupio sa svojom 'Emily in Paris' obitelji u Parizu i osjećam se tako dobro. Iako, možda ću morati podsjećati na svoje selfie vještine zbog Emily...', poručila je Collins na Instagramu, na što joj je Ashley Park koja glumi Mindy odgovorila kako se jedva čeka vratiti na set.

Svoj je povratak na set obožavane serije potvrdila i francuska glumica Camille Razat poznata ulozi Camille, Gabrielove djevojke i Emilyne prijateljice. Na Instagram Storyju je objavila i djelić svog looka!

Serija se posljednjih sezona snimala u studiju Cité du Cinema. Ipak, studiji su već rezervirani za Olimpijske igre, tako da će Emily umjesto toga snimati u drugom obližnjem studiju, dok se za vanjske lokacije vodi 'mrtva trka'. Od lipnja do rujna sva će snimanja u Parizu biti zabranjena, dok će pristup nekim otmjenim područjima oko Concordea i Trocadera biti ograničen počevši od već ožujka kada se grad kreće pripremati za sportsku manifestaciju.

'Između 2016. i 2022. broj snimanja u Parizu udvostručio se zbog proizvodnje streamera i količine serija koje se proizvode. I dok bi se film snimao 20 dana u Parizu, serija bi se snimala šest mjeseci, tako da je to mnogo veći razmjer', rekao je Michel Gomez, voditelj francuske organizacije koja koordinira snimanja u Parizu.

eksplozija boja

Nova doza modnog šarenila: Od kičastih kreacija do genijalnih torbica, evo što sve nose Emily i njezine frendice u Parizu

Pogledaj galeriju