ZAVRŠIO VELIKI BRAT

Pobjednik Žarko: 'Neću otkriti jesam li gay'

08.05.2013 u 11:20

Bionic
Reading

Nakon šest dugih tjedana u ponedjeljak je završila peta sezona 'Velikog brata VIP', a bogatiji za 50 tisuća eura kući je otišao Žarko

Po izlasku iz kuće Velikog Brata, Žarko je izjavio da mu je drago što je Brat sve vrijeme bio uz njega. Nije želio komentirati glasine o svojoj seksualnoj orijentaciji.

'Jesam li gay ili nisam, neću otkriti. U Francuskoj su mi platili 9.000 eura da se slikam s muškarcem', izjavio je Žarko, a prenosi Blic.

'Svi u kući su govorili da će pobijediti Top, pa sam na kraju i sam počeo vjerovati u to. Željko je bio drugi u Velikom Bratu u Francuskoj, a ja prvi u Srbiji. Znači, napokon sam ga porazio - našalio se blizanac, koji je na kraju uzviknuo: 'Živjela Jugoslavija!'

Žarku je odmah po izlasku iz kuće uručen ček na 50.000 eura, a on je dodao da se nije nadao pobjedi, ali da je jako sretan.




22:58 - Pobjeđuju Top ili Žarko, Ava ispala

Kuću je napustila Ava Karabatić, koju je otac dočekao u zagrljaj.

'Zauvijek ću pamtiti što sam ušla kao Ava Karabatić i izašla kao Ava Karabatić. Nažalost, malo je prirodnih ljudi kao što sam ja. Pljuvali su me, ali ja sam se sama dizala s poda', rekla je starleta.

Dodala je da nije imala nikakvu taktiku i da se nikad ne bi ljubila 's bilo kim'.

'Ne mogu vjerovati da su me emocije nadvladale', rekla je Ava.

Hrvatska starleta nije imala što odgovoriti na Marijanin upit zašto je simulirala seks s Urošem.

22:10 - Željko propustio šansu za nagradu

Sljedeći izbačeni ukućanin je Željko, koji je u trenutku presjeka imao najmanje glasova publike. Marijana je s natjecateljima igrala igricu postavljajući svakome pitanje na koje je odgovor glasio 'Željko'. Na kraju je blizanca pitala tko sljedeći izlazi, pa mu nije bio problem zaključiti da je to upravo on.

Odmah po izlasku, Marijana ga je zamolila da opiše odnos s Avom.

'Ona je previše nestabilna, što meni ne odgovara. Povrijedila me i nema šanse da se pomirimo. Ona mi je prijateljica i ništa više od toga', rekao je Željko.

Marijanu je zanimalo kako je uspio odbiti Avinu inicijativu za seks.

'Nisam želio voditi ljubav pred kamerama, dok je desno od mene ležala Maja Volk', odgovorio je Željko.

Dodao je da Ava ne zaslužuje pobjedu i da nagradu treba dobiti njegov brat Žarko.

'Glasajte za Žarka!', povikao je na kraju.

21:43 - Izbačena Aneta

'Dragi moji superfinalisti, došao je trenutak da se oprostite od jednog, molim vas, ustanite. Presjek glasova je napravljen i netko će definitivno ostati bez nagrade', najavila je Marijana.

Voditeljica se obratila Topiću, a zatim i Avi. Oboje su bili vidno potreseni - Topu je zadrhtao glas, a Ava se skoro rasplakala.

Ipak, njih dvoje zasad su sigurni, jer kuću napušta Aneta.

Makedonska pjevačica je rekla da se ne želi sjećati ružnih trenutaka, već samo lijepih.

'Najsmješnije je bilo kad je Boban bacio papuču prema Maji, koja joj je prošla blizu glave. I on se sam zaprepastio kada je shvatio da je mogao izvršiti atentat na nju', rekla je Aneta kroz smijeh.

Izbačena natjecateljica je rekla da bi sigurno udarila Sindi da je duže ostala u kući.

21:10 - Žarko priopćio da kuću napušta Soraja

Veliki Brat je priopćio Žarku da će dobiti najteži zadatak dosad - bit će 'mali Veliki Brat'. Dobio je omotnicu čiji će sadržaj pročitati ostalim finalistima nakon što dobije naputke. Marijana otkriva da će netko odmah na početku večeri napustiti kuću, a Žarkov je zadatak pročitati tko je to.

'Soraja!', pročitao je blizanac, a ostali finalisti su gledali u nevjerici. Kad je glas počeo odbrojavati, Soraja se pozdravila sa svima.

'Nisam iznenađena, čitav dan pričam da ću ja prva ispasti', rekla je Soraja Marijani čim je izašla.

Osvrnula se i na trenutak kad je Maji Nikolić grubo 'prilijepila' tanjur sa šlagom u lice.

'To mi nije bio plan. Ja sam mirna, ali kada me netko dira, uzvratit ću mu', rekla je starleta.