rat je započeo

Pljušte teške riječi: Meghan Markle optužila kraljevsku obitelj da 'podržavaju laži' o njoj i suprugu

04.03.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Intervju Meghan Markle i princa Harryja koji će biti emitiran na CBS-u već sad je izazvao neviđeno zanimanje u Velikoj Britaniji ali i izvan nje, a komentara na prikazane isječke ne nedostaje

Meghan Markle nastavlja optuživati kraljevsku obitelj nakon što su u javnost isplivale pritužbe o mobingu zaposlenika na dvoru.

Supruga princa Harryja kod Oprah Winfrey je izjavila kako se ne boji svog javnog istupanja te posljedica svog čina.

Dapače, optužila je kraljevsku obitelj da svojim postupcima 'podržavaju laži' o njoj i suprugu, princu Harryju.

U drugom najavnom spotu koji je CBS prikazao za predstojeći intervju, Meghan je rekla 'već je puno ... izgubljeno'. Rekla je da se od nje ne može očekivati ​​da šuti ako kraljevska obitelj sudjeluje u 'podržavanju laži o nama'.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Sve to dolazi nakon optužbi kako je Buckinghamska palača pokrenula istragu o tvrdnjama da je Meghan Markle maltretirala zaposlenike na dvoru.

Intervju s Winfrey, koji će se emitirati u SAD-u u nedjelju, pokazat će kako je izgledao odnos između Harryja i Meghan i članove kraljevske obitelji dok su bili dio 'radne kraljevske obitelji', tzv. 'Firme' prije nego što su napustili život u SAD-u.

U najavnom spotu za intervju Oprah Winfrey pita Meghan: 'Kako se osjećate sad kad kraljevska palača čuje kako otkrivate svoju stranu? Ona odgovara: 'Ne znam kako bi mogli očekivati ​​da ćemo, nakon svega, i dalje samo šutjeti ako postoji aktivna uloga koju 'Firma' igra u podržavanju laži o nama. 'I, ako to sve dolazi s rizikom... mislim, mnogo je toga već izgubljeno.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Kako je objavio BBC, već su pozvani prošli i sadašnji kraljevski zaposlenici kako bi u tajnosti ispričali o iskustvu rada za Meghan u sklopu istrage palače.

Meghan je optužbe za mobing nazvala proračunatom kampanjom blaćenja, dok je Buckinghamska palača jučer najavila istragu oko optužbi, objavio je ranije Page Six.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Meghanin glasnogovornik je ranije uputio priopćenje: 'Vojvotkinju rastužuje ovaj posljednji napad na njezin lik, posebno kao nekoga tko je bio meta nasilja i duboko je posvećen pružanju podrške onima koji su doživjeli bol i traumu. Odlučna je nastaviti svoj posao gradeći suosjećanje širom svijeta i nastavit će se truditi davati primjer za činjenje onoga što je ispravno i za ono što je dobro'. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa završili su službeno sa svojom ulogom aktivnih članova kraljevske obitelji u ožujku 2020. godine i sada žive u Kaliforniji.

Princ Harry je kod Oprah izjavio da je odluka da se povuče bila u cilju zaštite sebe i svoje obitelji od pritiska medija.

Najavljeni intervju koji je već sad izazvao burne reakcije bit će prikazan na CBS-u 7. ožujka.