sretna i ponosna

Pjevačkoj divi Jasni Zlokić godina nije mogla početi bolje: 'Sretna sam do neba'

03.01.2022 u 18:50

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda prije pet godina, u šezdesetoj godini prvi put je postala baka, a prošlu godinu pamtit će po dolasku još jedne unučice

Jasna Zlokić postala je baka po drugi put. Njezin sin Igor postao je roditelj djevojčici Tanji koja je na svijet došla u prosincu na Badnjak, donosi Jutarnji list. 'Sretna sam do neba, to su posebni osjećaji, beskrajna ljubav', rekla im je.

Često je u svojim intervjuima isticala kako joj je najveća želja da sin Igor postane roditelj i da postane baka. Ljubav je, kaže pjevačica, posebna, a to je jedna prirodna ljepota koju je priroda 'odredila da u određenim godinama života čovjek dobije takve darove koji su najvrjedniji i najljepši'.

'To je radost koja te ispuni do kraja, tu nema mjere. Cijela moja obitelj je sretna, još ako uspijete da vlastita djeca i unuci postanu pravi ljudi, pa to je najveći kapital i to bi trebalo da motivira sve nas na tom putu', izjavila je za Jutarnji list. Inače, prošle godine, nakon deset godina pauze Jasna Zlokić je snimila novu pjesmu, emotivnu baladu 'Potrošilo nas vrime'. Da nakon deset godina pauze otpjeva nešto novo nagovorili su ju autori pjesme Damir Bačić i Vjekoslav Dimter, inače suradnici Mije Dimšić.

  • +3
Jasna Zlokić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX