PETRA DUGANDŽIĆ:

'Pitam se što bi bilo da sam uistinu pobijedila'

08.05.2014 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon priče o tome da je najstroža članica žirija showa Zvijezde pjevaju, Martina Tomčić, bila blaga prema glumici Petri Dugandžić, kojoj je prije bila mentorica, oglasila se i sama glumica

'Martina Tomčić i Ivana Husar potpisale su glazbenu produkciju serije 'Stella'. Radila sam s obje tijekom snimanja serije na svega tri songa. To što Martina poznaje sve probleme i mogućnosti mog vokala iz spomenutog iskustva samo po sebi je objašnjenje njenim iscrpnim komentarima mojih nastupa u 'Zvijezdama'', govori Petra i dodaje da, ako se sjetimo prvih emisija, teško se može reći da je Martina Tomčić bila imalo blaga prema njoj, a kamoli da joj je bila naklonjena.


'Uložila sam enorman trud radeći na svom vokalu tih nekoliko mjeseci i birala jako teške pjesme za jednog amatera, što je svaki član žirija prepoznao na svoj način. Prvu desetku sam dobila od Zdenke, koja je na kraju vrlo otvoreno rekla da smo joj Ervin i ja bili favoriti od starta, a s njom sam se upoznala tek u 'Zvijezdama'. Nadalje su ocjene kompletnog žirija bile vrlo skladne i ujednačene, tako da ne vidim logiku u naklapanjima da me Martina favorizirala ili protežirala. Razumijem potrebu medija za zanimljivim naslovima, no referirat ću se samo na izjavu urednika Tomislava Štengla - 'Protežirana je Petra, a pobijedila je Tina? Zanimljivo.' Pitam se samo što bi se pisalo da sam uistinu pobijedila. Toliko od mene', kazala je Petra.