čuva leđa prijateljici

Cara Delevingne dala svoj sud o Travisu Kelceu: 'Postoji nešto drugačije'

21.11.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma popularne pjevačice, njezine prijateljice žele joj dugu i stabilnu vezu. Iako su neke već pokazale svoje mišljenje o sportašu koji je ukrao srce zaljubljive Swift, Cara Delevingne sada je jasno rekla što misli o Travisu Kelceu

'If you wanna be my lover, you gotta get with my friends', pjevale su 1996. godine djevojke iz benda Spice Girls, a s tom se mišlju mnogi slažu i danas. Prijateljice su važan dio života pjevačice Taylor Swift, a popularni sportaš sada je pod povećalom - i prijateljica i obožavatelja popularne pjevačice!

Povećalo u rukama drži i Cara Delevingne, Swiftina dugogodišnja prijateljica koja je zasad Kelceu dala zeleno svjetlo!

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Definitivno postoji nešto vrlo drugačije u vezi s njima. Uvijek navijam za svoju curu!', rekla je manekenka za E! News otkrivši da je sretna zbog prijateljice i njezine nove romanse.

Većina korisnika društvenih mreža također se slaže s Delevingne te tvrde da je ponašanje popularnog sportaša pokazuje poštovanje prema pjevačici koju su muškarci često pogrešno tretirali. Šarmantni osvajač Super Bowl-a osvojio ih je svojim manirima te podrškom koju pruža pjevačici tijekom njezine turneje kojom ispisuje povijest.

Gigi Hadid otkrila je nedavno da su ona i prijateljice zadovoljne, a Blake Lively još se na utakmici početkom listopada hihotala sa Swift te pokazala uzbuđenje i odobravanje veze koja je tada bila tek u začetcima.

I Kelce i Swift kroz godine su isticali koliko im je važna obitelj i podrška obitelji, a već su jedno drugom predstavili roditelje. Sportaš je Swift predstavio majci još u prvim danima veze, a pjevačica je Kelcea upoznala s ocem prije nekoliko dana u Brazilu te je dvojac zajedno pratio njezin koncert.

  • +8
Taylor Swift, Selena Gomez, Sophie Turner, Brittany Mahomes, Gigi Hadid i Cara Delevingne u izlasku Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / @THEHAPABLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA