NEKADAŠNJA ČELIČNA LADY

Pitali smo Kseniju Urličić što misli o Albininu nastupu: 'Bez obzira na svoju mladost, dobro zrači, super se ponaša, lijepa je, decentna, ima dobar glas. Mislim da ćemo se plasirati čak i među prvih pet'

13.05.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Premda već preko deset godina uživa u mirovini, nekadašnja Čelična lady Zabavnog programa HRT-a uvijek će rado govoriti na temu velikih projekta kakve je godinama uspješno vodila, poput Dore i Eurosonga. Strasti i upornosti nikada joj nije nedostajalo, a u svom glasu i stavu sve je to zadržala i danas. Zamolili smo je da za tportal kaže što prognozira našoj ovogodišnjoj predstavnici na najpoznatijem glazbenom natjecanju na svijetu

'Ne baš previše, nisam više u tome jer je ipak prošlo dvadeset godina otkad sam posljednji put bila s Goranom Karanom na Eurosongu. Od samog početka znala sam da će Albina pobijediti na Dori jer je vrlo dobra. Zadovoljna sam što je to pjesma Branimira Mihaljevića jer je napokon svojom kvalitetom došao do izražaja', rekla nam je na početku razgovora Ksenija Urličić. Godine 1992. osmislila je Doru i godinama uspješno predvodila našu eurovizijsku delegaciju.

Televizijskim hodnicima uspješno je koračala 41 godinu, pa danas o njoj govore kao o najboljoj TV urednici, a njezino doba s pravom nazivaju zlatnim vremenima Zabavnog programa HRT-a. U svojoj karijeri nije preskočila nijednu stepenicu; od najavljivačice, spikerice, voditeljice i urednice pa do glavne urednice Zabavnog programa, a evo kakve su njezine prognoze za naš plasman u Rotterdamu.

'Vrlo sam optimistična i definitivno ulazimo u finale. Ako odradimo dobar posao što se tiče našeg tima, mislim da ćemo se plasirati čak i među prvih pet. Albina, bez obzira na svoju mladost, dobro zrači, super se ponaša, puna ju je pozornica, lijepa je, decentna, ima dobar glas i mislim da ima dosta samouvjerenosti i samopouzdanja pa nema brige da će je uhvatiti trema i da nešto neće biti odrađeno kako treba', smatra.

  • +4
Ksenija Urličić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Inače, životni prioriteti Ksenije Urličić sada su fokusirani na obitelj, prelijepi ružičnjak, voćnjak i laboratorij, kako njezin suprug Ivo zove njihovu kuhinju. Danas se druži s istim ljudima s kojima prijateljuje cijeli život. Poznato je legendarno prijateljstvo između nje Željke Fattorini, Vesne Prelog i Jasmine Nikić.