hrvatska snaha

Pierce Brosnan postao je djed slatkom dječačiću hrvatskih korijena

17.11.2022 u 18:34

Bionic
Reading

U obitelji popularnog glumca Piercea Brosnana ovih dana se slavi! Najstariji Brosnanov sin i njegova žena iz okolice Zadra dobili su malenog sinčića, a ponosni djed pohvalio se na društvenim mrežama

Pierce Brosnan na vlastitom Instagram profilu objavio je slatku sretnu vijest da je postao djed malenom dječaku Jaxxonu Elijahu rođenom prije pet dana.

Njegov je sin Sean Brosnan oženio je Hrvaticu Sanju Banić, čiji su roditelji podrijetlom iz zadarskog područja, a Sanja je rođena u New Jerseyju. Bavi se filmskom produkcijom, a iza sebe ima rad na nekoliko popularnih naslova.

'Jaxxon Elijah Brosnan, rođen u 15:06 12.11.2022… Blagoslov tebi, moj najdraži unuče, dobrodošao. Čestitam dragi moji Sean, Sanja i Marley. Mir s vama.', napisao je ponosni djed na Instagramu te tako podijelio vijest da je njegova hrvatska snaha na svijet donijela malenog dječaka.

Inače, popularni glumac u stvarnom životu već nekoliko godina uspješno igra ulogu djeda mezimici Marley May koja je prije nekoliko dana postala starija sestra.

  • +7
Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia