ZA RUKU pa NA VEČERU

Pierce Brosnan još jednom pokazao da su džentlmeni poput njega danas prava rijetkost

03.02.2023 u 12:41

  • +8

Pierce Brosnan sa suprugom

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Na sam spomen imena Piercea Brosnana mnogima je prva asocijacija najpoznatiji tajni agent na svijetu dok je za mnoge žene on jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca

No, na njihovu žalost, ovaj 69-godišnji irski glumac već je godinama vjeran samo jednoj ženi - svojoj drugoj suprugi Keely Shaye-Smith.

Upravo je u njezinom društvu snimljen u Santa Monici dok su išli na večeru. Džentlmen kakav jest, Pierce je svoju suprugu nježno primio za ruku i poveo je pored nestrpljivih paparazza.

VEČERA ZA DVOJE

[FOTO] Elegantni Pierce Brosnan snimljen u izlasku sa suprugom

Pogledaj galeriju

Inače, Brosnanova je supruga često bila meta zlobnih jezika u Hollywoodu zbog viška kilograma koje je tijekom godina nakupila, no glumac je, kao svaki pravi muškarac, brzo utišao trolove i poručio da obožava svaku oblinu na tijelu svoje supruge. Podsjetimo, drugu suprugu upoznao je slučajno na meksičkoj plaži, gdje je Shaye Smith trebala imati intervju koji je otkazan.

Nakon toga su jednostavno kliknuli, a par dana nakon izašli su na prvi spoj. Vjenčali su se u njegovoj rodnoj Irskoj 2001. godine. U braku su dobili i dvoje zajedničke djece, sinove Dylana i Parisa.

Brosnanova prva supruga, glumica Cassandra Harris, 1991. godine preminula je od raka jajnika. Njezina ga je smrt promijenila i dugo je vremena mislio da više nikada neće voljeti, a onda je upoznao Keely, koja mu je pomgla da se izvuče iz depresije.