FIlMSKA SCENA

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith dokaz su da prava ljubav nije rezervirana samo za filmske priče

20.04.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Koliko obožava i voli svoju suprugu Keely Shaye Smith, holivudski veteran Pierce Brosnan dokazuje već dugih 17 godina, koliko su u braku. Bez obzira na to, svaki put nas oduševi svojim manirama i ponašanjem prema ženi svog života

Svoju su ljubavnu priču Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith započeli prije duge 24 godine, a bračna idila ovog sjajnog para traje punih 17 godina. No iskusni glumac i producent ni nakon toliko godina nije izgubio ljubavni zanos, a to pokazuje svakim novim pojavljivanjem u javnosti sa svojom suprugom.

'Upoznali smo se kada sam bio, baš poput Philipa kojeg sam tada glumio, izgubljen. Tada sam već tri godine bio udovac i samohrani otac. Keely je stup naše obitelji, stup mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje', kazao je jednom prilikom Brosnan, a da osim riječima to pokazuje i djelima, vidljivo je na najnovijim fotografijama slavnog para.

  • +3
Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pierce i Keely snimljeni su u četvrtak u večernjim satima prilikom odlaska na romantičnu večeru u restoran u Malibuu u Kaliforniji. Jedan moment posebno je zaintrigirao fotoreportere.

64-godišnjak je pri izlasku iz automobila svoju Keely poput pravog džentlmena primio za ruku, a u istom trenutku supružnici su se pogledali. Bio je to bajkoviti trenutak i prizor koji se viđa tek u filmovima.

Da prava ljubav nije rezervirana samo za filmske priče, ovo je dvoje ljudi ponovno dokazalo široj javnosti, koja možda u moru razvoda i burnih veza prestaje vjerovati u tako nešto.

Za posebnu večeru u dvoje Keely je odjenula dugu elegantnu crnu haljinu te se ogrnula baršunastim kaputićem, a šarmantni Pierce odjenuo je sive hlače i džemper koji je uskladio sa svilenim šalom.

Slavni glumac i njegova deset godina mlađa supruga imaju dvojicu sinova - 21-godišnjeg Dylana i 15-godišnjeg Parisa. U mnogim intervjuima Brosnan je govorio kako jedva čeka da sinovi otiđu na fakultet kako bi on i Keely mogli putovati svijetom te da ga ona prati na filmskim setovima.

  • +9
Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zato trenutačno uživaju više nego ikada i to ne kriju.

Glumca su nedavno upitali kako izgleda njegov savršen dan, na što je on rekao: 'Crtam u svom studiju, zatim se spustim na plažu i malo čitam. Onda slijedi ručak s Keely, a potom oko pet popodne zajedno odlazimo gledati zalazak sunca. Popijemo čašu šampanjca i prepričavamo jedno drugome kakav nam je bio dan. Vrlo je jednostavno, ali najbolje.'