OSVIJEŠTEN PRIRODOM

To je prava ljubav: Pierce Brosnan ne odvaja se od supruge

23.03.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Iskusni holivudski glumac i producent Pierce Brosnan ovih je dana dobio još jednu potvrdu za profesionalnost, ali i trud. U društvu supruge Keely Shaye Smith pojavio se na svečanoj gala večeri posvećenoj zaštiti okoliša gdje im je dodijeljena nagrada za zajednički projekt

Nepopravljivi romantik Pierce Brosnan u četvrtak navečer došao je u društvu dugogodišnje supruge Keely Shaye Smith na UCLA Institut gdje se održavala gala večera i dodjela nagrada svima koji su u prošloj godini posebno doprinijeli okolišu i podizanju svijesti o brizi oko istoga.

Nagradu je kući odnio i poznati Irac koji je izvršni producent redateljskog debija svoje supruge, nagrađenog dokumentarnog filma 'Poisoning Paradise' koji govori o zagađivanju okoliša u Kuaiju na Havajima.

  • +3
Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudski velikan zablistao je u elegantnom tamno plavom odijelu, dok se njegova voljena opredijelila za klasičnu crnu haljinu koja je istaknula njezin dekolte. Kao i uvijek par je izgledao skladno i sretno, a nisu krili ni emocije zbog ovako bitne i velike nagrade.

Keely i Pierce sinonim su za jedan od najsretnijih i dugovječnijih brakova u filmskom svijetu, a njihova ljubavna priča tjera suze na oči. Naime, nakon što je Brosnan ostao udovac i samohrani otac, kada mu je preminula prva supruga Cassandra, mislio je da više nikada neće iskusiti ljubav. Onda je upoznao i Keely koja je sve vratila na svoje mjesto. S njom je u braku dugih 17 godina te su ponosni roditelji sinova Dylana i Parisa.

  • +8
Pierce Brosnan večera u konobi i druženje s obožavateljima Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

'Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovno pronaći ljubav. Uvijek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. No unatoč svemu, uspomena na Cassie i njezinu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena', objasnio je jednom prilikom popularni glumac. Smrt voljene osobe itekako je utjecala na njegov odnos s današnjom suprugom koju drži kao kap vode na dlanu.

'Keely je stup naše obitelji, stup mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje', znao je govoriti Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.

  • +9
Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ona ga prati na svim važnim poslovnim putovanjima, snimanjima izvan države, a uz njega je i na većini javnih pojavljivanja.