NA NOVOJ TV

Peta emisija za njih je bila presudna: Iz 'Plesa sa zvijezdama' ispali Ivana i Ivan

10.04.2022 u 20:40

Bionic
Reading

Filmsku večer koja je prošle nedjelje vladala emisijom 'Ples sa zvijezdama', u petoj je emisiji zamijenila ljubavna tema. Deset natjecatelja dalo je sve od sebe da uskoči u temu, a posebno se potrudio Sandi Pego koji je objavio intimnu novost da očekuje svoje prvo dijete. Natjecanje je nažalost završilo za Ivanu i Ivana

Nakon filmske nedjelje u 'Plesu sa zvijezdama' ostalo je deset parova koji se bore za opstanak u showu.

Prvi su na pozornicu izašli Paula i Filip te oduševili nastupom. Ujelovili su poznate grčke likove Parisa i Helenu te zaista dobili samo pohvale od žirija.

'Vas voje kad plešete nastane neka neopipljiva magija i mislim da to i gledatelji pred malim ekranima mogu osjetiti. Nedostaje mi samo još taj latino žar', komentirala je Franka.

Filipe kod tebe mi je sve nekako na istom nivou od prve emisije do danas. Mislim da si previše u zoni prirodnosti, želim da se istakneš i da počneš gristi po plesnom podiju', istaknuo je Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec se s njim uopće nije složila: 'Za mene ste vi savršen par. Svaki put nam doneseš nešto novo. Ja zaboravim da si ti glumac, gledam te kao plesača i za mene ste vi jako skladni', dodala je Larisa. Za rumbu su osvojili 32 boda žirija.

  • +17
Ples sa zvijezdama 5.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Domenica i Alan u petoj emisiji uživo plesali su jive. Prošle nedjelje Domenica i Alan odveli su nas valcerom u svijet magije Harry Pottera dok su u ovoj emisiji željeli pokazati neku drugu vrstu ljubavi te je Domenica u najavi prikazala ljubav prema svom psu.

'Večeras si plijenila cijelo vrijeme i bravo', istaknuo je Igor Barberić. 'Ti si definitivno ona koja je napravila najveći pomak od početka do sada. Jednostavno si procvjetala i postala si atraktivna', pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec. Poletnim jiveom i drugom dimenzijom ljubavi osvojili su 32 boda.

Pedro i Valentina u petoj emisiji uživo plesali su quickstep, a ovoga puta Pedru su se na pozornici pridružile osim plesne partnerice Valentine, supruga i kćer. Osvojili su 35 bodova.

Sandi i Helena u petoj emisiji uživo plesali su cha cha cha, a posebno je bio značajan jedan trenutak kada se na pozornici pojavila njegova supruga Cindy.

Svoju suprugu zavodio je plesom i ne bi mogao zamisliti život bez nje. Sve prisutne iznenadili su zajedničkim plesom na početku u kojemu su se prisjetili svadbenog prvog plesa, a tek onda se Sandiju pridružila mentorica Helena. Na kraju plesa Sandi i Cindy otkrili su da očekuju prinovu.

U petoj emisiji uživo Marko i Gabriela plesali su lyrical.

'Marko ti si bio dosad štreberski tip plesača, ali večeras se to promijenilo. Otvorio si se, emotivan si i nadam se da će se to pokazati i u drugim plesovima. Mislim da je ovo tvoja najbolja izvedba do sada', komentirao je ples Ciboci, a žiri je za ovu čarobnu izvedbu paru dodijelio 36 bodova te prvu desetku u ovom showu.

Nakon njih na pozornici su se pojavili Bojana i Gordan te plesali sambu. Istaknuli se nevjerojatnom brzinom, a Bojana je ispunila obećanje da će poraditi upravo na tome. Za sambu su osvojili 31 bod žirija.

'Samba je ultra, izrazito težak ples, večeras je bilo veselje na steroidima. Dobro si se nosila s koreografijom koja je bila jako teška, bilo je i malo pogrešaka, ali super si bila', komentirala je Franka, dok je Larisa Lipovac Navojec dodala: 'Vi ste uspjeli ovdje nekako tu energiju prenijeli i to je najvažnije za sambu. Ja bih rekla da ste večeras bili odlični'.

Ivana i Ivan nakon prošle emisije u kojoj su plesali paso doble, sada su pokazali svoje umijeće u jazzu. te osvojili 21 bod žirija.

Na plesnom su podiju potom publiku zagrijali Asim i Nika koji su otplesali su slowfox. 'Asime ovo je bilo jako dirljivo. Danas kako si ti uspio prenijeti plesnu priču i emociju, danas di postao plesač', pozitivan je bio Igor Barberić. Za svoj su ples dobili 26 bodova.

Publika ali i fanovi su se iznenadili kada je na scenu stupila Albina u izuzetno odvažnom izdanju. Albina i Mario u petoj su emisiji uživo plesali rumbu. Pjevačica je inspiraciju za večerašnji ples pronašla u svom partneru kojega poznaje od malena i danas je s njim u sretnoj vezi. Ta ljubav Albinu najviše motivira, ispunjava i traje već dugo.

'Bilo je sve divno, stvarno jako dobro. Najljepša stvar mi je bila vaš kontakt. Kad plešeš s partnerom on ti je sve i večeras je to bilo tako', istaknuo je Igor Barberić. 'Jako lijepe podrške, dopala mi se ljubavna priča, a bilo je i strasti između vas. Drago mi je da mogu danas reći vaš ples je bio jako dobar', komentirala je pak Larisa Lipovac Navojec.

Za ples su dobili visoka 33 boda.

Prekrasnim bečkim valcerom Jelena i Marko zaokružili su ovo ljubavno izdanje Plesa sa zvijezdama.

Franka je potaknuta emocijama istaknula: 'Meni je to najdraža i nekako najosobnija pjesma koja je potpuno značenje dobila kad sam postala mama. Hvala vam za novu dimenziju ove pjesme. Bili ste čisti, elegantni i svaka čast'.

Osvojili su 34 boda žirija.

U eliminacijskom dijelu natjecanja našli su se Asim i Nika, Bojana i Gordan te Ivana i Ivan. Žiri je odlučio spasiti jedan par te su se odlučili za Bojanu i Gordana.

Nakon prebrojavanja glasova gledatelja, iz emisije su ispali Ivana i Ivan, a Asim i Nika pridružili se ostatku parova koji će nas zabavljati i iduće nedjelje.