prvo ispadanje

[VIDEO] Razočarana Vlatka Pokos napustila 'Ples sa zvijezdama', a Maji Šuput poručila: 'Nadam se da ću ti oteti taj posao'

13.03.2022 u 20:38

Bionic
Reading

U drugoj emisiji 'Ples sa zvijezdama' u kojoj se na temu Fiesta latina, odnosno u latinskim plesovima okušalo 13 parova, ispali su bivša voditeljica koja godinama živi u Kanadi i njezin plesni mentor Mateo Cvenić

Fiesta Latina naziv je druge po redu emisije showa 'Plesa sa zvijezdama'. Prva je iz showa ispala Vlatka Pokos. Vidno razočarana bivša voditeljica rekla je da nije očekivala ovakav rasplet događaja te da joj je jako žao zbog njezinog plesnog partnera. U svom govoru je otkrila i da je bila teška prema produkciji emisije. 'Nisam očekivala i vraćam se u Kanadu prije nego što sam očekivala. Mislim da imam potencijala i nastavit ću se baviti plesom. Nadam se, Majo, i da ću vam oteti taj posao', rekla je Pokos Maji Šuput.

Glumac Marko Petrić i profesionalna plesačica Gabriela Pilić prvi su izašli na plesni podij. S obzirom na to da je večer latino plesova, Marko i Gabriela plesali cu cha-cha-cha uz pjesmu 'Let's Get Loud' od pjevačice Jennifer Lopez.

- Bio je to prljavi, drski cha-cha-cha, baš onakav kakav treba biti - rekao je Igor Mešin nakon njihova nastupa.

- Na pravom si putu prema najboljoj verziji sebe - rekao je glumcu član žirija Igor Barberić.

Par je od žirija dobio sljedeće ocjene: Igor im je dao 7, Larisa 6, Franka 7 i Marko 5. Ukupno: 25 bodova.

Drugi par na plesnom podiju bili su Albina Grčić i Marijo Ožbolt. Oni su plesali Bachatu.

- Falilo je mrvu strasti - rekla im je članica žirija Franka Batelić nakon izvedbe.

- Bili ste uvjerljiviji u odnosu na prošli ples. Trebalo je malo više akcije kukova. Sve u svemu, morate dodati ulja na ovu prirodnu vatru - rekao im je Marko Ciboci.

Igor je paru dao 7, Larisa 5, Franka 7 i Marko 5. Ukupno 24 boda, jedan manje nego Marko i Gabriela koji su nastupili prije njih.

Glumac Asim Ugljen i partnerica Nika Jelić bili su treći na redu, a plesali su Sambu.

- Bila je to malo začudna, rekli bi tunelska Samba - rekao je Igor Mešin.

- Mene je ovo toliko razveselilo. Bilo je ekstremno, ekstremna Samba. Nika znam što pokušavaš i stvarno ti svaka čast - rekla je Larisa paru, a profesionalna plesačica Nika se nakon njezinog komentara rasplakala.

Za izvedbu su od Igora dobili 5, od Larise 4, od Franke 5 i od Marka 2. Ukupno 16 bodova.

Bojana Gregurić Vejzović i Gordan Vogleš kao četvrti par zaplesali su Rumbu i oduševili žiri.

- Moram priznati da je Rumba tehnički najteži ples, kod tebe je bilo iznimno balansirana težina. Sve je bilo savršeno - pohvalio je Marko Bojanu.

Igor im je za ples dao 7 bodova, Larisa 8, Franka 7 i Marko 7. Ukupno 29 bodova.

Plesali su i Vlatka Pokos i Mateo Cvenić. Oni su za publiku i žiri otplesali Sambu. Vlatka je na podij izašla u kratkom šljokičastom izdanju.

- Dokazala si da možeš biti opasnija. Ne treba tebi ni jedan partner da možeš biti samostalna i posebna - rekao je Vlatki član žirija Marko Ciboci.

- Samo učvrsti pokret - savjetovao je Vlatki Igor Barberić.

Plesni par od Igora je dobio 6 bodova, od Larise 5, od Franke 6 i od Marka 4. Ukupno 21 bod.

Nastupila je i "hrvatska Kim Kardashian", Jelena Perić. Svidjela se žiriju i publici u prošloj epizodi, a večeras je plesala sambu u paru s Markom Mrkićem.

- Ja sam si cijelo vrijeme razmišljala 'kakav talent'. Kada si stala tamo kao Beyonce, svaka čast - rekla je Jeleni Franka Batelić.

- Pokidala si - dodao je Igor, a Marko se nadovezao:

- Htio sam zaplesati s tobom. Odlično se snalaziš u teškim pokretima, ali kada su u pitanju osnovni koraci tu nije dobro.

Par je od Igora dobio 7 bodova, od Larise 7, od Franke 8 i od Marka 5. Ukupno 27.

U sambi se večeras okušao i Sandi, hrvatski tiktoker s više od 800 tisuća pratitelja. Tiktoker je za svoju sambu dobio tri osmice i jednu peticu. Njegovi navijači u studiju presretni su. Plesao je s Helenom Janjušević.

Ocjene: Igor 8, Larisa 8, Franka 8 i Marko 5. Ukupno 29.

za ostanak u showu uz Vlatku i Matea borili i slastičarka Ivana Čuljak s partnerom Ivanom Jarnecom, te Lucija Lugomer i Marko Šapina koje je od ispadanja iz showa spasio žiri svojim ekskluzivnim pravom spašavanja od eliminacija jednog para.