VELIKO SLAVLJE

Petra Nižetić vratila se u Hrvatsku i po drugi put stala pred oltar

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 23.06.2018 21:30
  • Objavljeno 23.06.2018 u 21:13
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Nakon romantičnog vjenčanja na plažama San Francisca, poznata voditeljica, modna blogerica i producentica Petra Nižetić u rodnom Splitu odlučila je ponovno izreći sudbonosno 'da'

Zbog ljubavi prema Sinjaninu s američkom adresom Frani Masteliću, s kojim je u prosincu 2017. proslavila prvu godišnjicu braka, Petra je spakirala kofere i preselila se u San Francisco.

Prošloga tjedna sa suprugom se nakratko vratila u rodni Split, a boravak u Hrvatskoj iskoristila je za obnovu bračnih zavjeta u društvu bliskih prijatelja i obitelji. Iako na društvenim mrežama nije dala naslutiti kako ovog vikenda planira veliko svadbeno slavlje, njezina prijateljica iz djetinjstva, RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, svojim Instagram storyjem iz frizerskog salona dala je naslutiti kako se pripremaju za svečano događanje.

Petra Nižetić i Marijana Batinić

Petra Nižetić i Marijana Batinić

Izvor: Društvene mreže / Autor: screenshot

Nešto kasnije, splitska dizajnerica Monika Sablić objavila je Instagram story na kojem pozira s mladencima, a vidno raspoloženi Petrin brat Luka pobrinuo se da atmosfera na vjenčanju bude nezaboravna.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: screenshot

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: screenshot

Petra Nižetić i Frano Mastelić upoznali su se 2015. godine na Visu, da bi nedugo zatim svoju vezu nastavili 'preko bare'. Boravak u San Franciscu za Petru je u ožujku ove godine postao utoliko ljepši nakon što joj se proslava rođendana poklopila s dobivanjem zelene karte koja joj je omogućila trajnu boravišnu i radnu dozvolu u SAD-u.

• proud holder 🙌🏼 •

A post shared by Petra Mastelic (@modakomoda) on

  • +8
  • +5

Petra Nižetić

Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX