POVRATAK IZ AMERIKE

Nema do sestre: Luka i Petra Nižetić napokon zajedno

11.06.2018 u 14:13

Bionic
Reading

Blogerica i voditeljica Petra Mastelić, hrvatskoj javnosti još uvijek poznatija kao Nižetić već skoro dvije godine svoju sreću gradi 'preko bare'. Zbog ljubavi prema Sinjaninu s američkom adresom Frani Masteliću, s kojim je u prosincu 2017. proslavila prvu godišnjicu braka, Petra je spakirala kofere i preselila se u San Francisco. Sada se, očito na odmor, vratila u Split gdje uživa sa svojom obitelji, a sretni brat Luka pokazao je dijelić njihove idile

'Došla mi je! Nakon godinu i osam miseci! Seja moja!', pohvalio se svojim pratiteljima na Instagramu Luka Nižetić. Sa sestrom Petrom Mastelić uživa u njihovom rodnom gradu, a njihova zajednička fotografija na kojoj poziraju oduševila je njihove fanove i prijatelje Marijanu Batinić, Anu Gruicu, Anitu Dujić.

Krajem ožujka Petra se pohvalila kako je dobila zelenu kartu što joj je omogućilo trajnu boravišnu i radnu dozvolu u SAD-u. 'Kvaliteta života je na prilično visokoj razini, klima je jako ugodna, društvo je izrazito liberalno, no za moj ukus ipak malo prekapitalistički nastrojeno', izjavila je ranije. Splićanka koja je neko vrijeme živjela i studirala Televizijsku produkciju u Barceloni, dodala kako je San Francisco jedan od najljepših gradova u kojem je imala priliku živjeti.

• kako mene moj muž vidi 💛 • (čitaj: bez šminke i kosa od lica)

A post shared by Petra Mastelic (@modakomoda) on

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX