DIRLJIVA OBJAVA

Petra Nižetić: 'Ovo je prva godina u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje'

04.01.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Zbog ljubavi je prije godinu dana voditeljica, novinarka i blogerica Petra Nižetić spakirala svoje kofere i otputovala na drugi kraj svijeta. Novi život u Americi započela je kao supruga Frana Mastelića, s kojim je 'izgradila topao dom'. U emotivnoj objavi Petra je rastužila, ali i nasmijala bliske ljude koje nije vidjela punih godinu dana

Godina dana je prošla otkako se voditeljica, novinarka i blogerica Petra Nižetić zbog ljubavi preselila u Ameriku te se udala za Franu Mastelića.

Svoje dogodovštine iz Kalifornije, ali i s mnogobrojnih putovanja, rado dijeli na Instagramu, a posljednjom je objavom dirnula mnoge, osobito njoj drage i znane ljude, koje nije, osim putem videopoziva, vidjela godinu dana.

• Fameja ❤️ miss you so much •

Objavu dijeli Petra Nizetic (@modakomoda)

Nakon što je objavila video koji su joj iz rodnog Splita poslali najuži članovi obitelji - brat Luka, roditelji Milo i Tamara te bake i djedovi - Petra je stavila i kolaž fotografija koje su joj obilježile proteklu godinu, a uz njega je napisala: 'Dvisedamnaesta je prva godina koju nisam provela u Hrvatskoj. Ni dana. Prva u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje, psa. Prije koje poznajem još od osnovne škole.

  • +15
Petra Nižetić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elizabeth Tompkins

Prva u kojoj nisam popila kavu na Rivi, otišla u spizu na Kvatrić, bacila se u more na Kaštelet. Dvisedamnaesta je također godina u kojoj sam izgradila topao dom na drugom kraju svita s ljubavi svog života i započela divna neka prijateljstva, u zemlji koju sam, priznajem, jako podcijenila, a koja me svakim novim danom i putovanjem sve više ostavlja bez daha. Dvisedamnaesta je bila godina snažnih emocija i promjena... šaka suza, vrića smija. Ča je život vengo fantažija!'

  • +7
Petra Nižetić Izvor: Promo fotografije / Autor: Elizabeth Tompkins