LIJENO POSLIJEPODNE

Petra Kurtela prijatelje raznježila preslatkom fotografijom

19.10.2017 u 18:45

Bionic
Reading

Nakon što je sredinom kolovoza zagrebačka glumica Petra Kurtela rodila sina Relju na svome Instagramu redovito dijeli preslatke fotografije kojima bilježi njegove avanture. Posljednje su one na kojima se druži s obiteljskim ljubimcem, mačkom Žarkom

'Miševi i mačke naglavačke', komentirala je mlada mama fotografiju sinčića Relje, rođenog 17. kolovoza, kojega je odjenula u mekani plavi kombinezon na točkice s ušima, tako da podsjeća na mišića. Do njega na krevetu izležava se mačak Žarko, uhvaćen u zijevanju, kojeg pratitelji zagrebačke glumice vrlo dobro poznaju budući da na svome Instagramu često objavljuje i njegove simpatične zgode i nezgode.

Miševi i mačke naglavačke #catsandbabies #aventmame #reljaižarko

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Maleni Relja Petrino je prvo dijete, a dobila ga je s dečkom Igorom Banovićem. Kad je ulazila u 15. tjedan trudnoće, glumica je iskreno priznala da se osjeća grozno.

'Nikako da prestanu slabosti i mučnine. Brojim dane da prestanu. Nisam znala da je ovakav izazov biti trudna, da se samo žalim i da govorim okolo da nikome ne preporučujem', rekla je tada za tportal Petra kojoj, sudeći po objavama na Instagramu, njezin Relja, otkako je tu, donosi samo veselje.

🌞🌞 #morning #rovinj #croatia

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on