nestašNI MALIŠAN

Petogodišnji princ Louis osvojio je sva srca, a ovo su njegovi najslađi i najnestašniji trenuci

03.01.2024 u 05:54

  • +5

Princ Louis 2023

Izvor: Profimedia / Autor: Millie Pilkington/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jedno je sigurno - kad je na kraljevskim događanjima prisutan princ Louis, Kate i William nemaju vremena za predah. Maleni princ prepun je neočekivanih gesti koje često zabavljaju okupljene, a dobro zna kako pridobiti simpatije

Petogodišnji sin princa Williama i Kate Middleton poznat je kao nestašan dječačić koji svojim postupcima često nasmijava okupljene. Od smiješnih grimasa do nestašnih poteza, princ Louis uistinu zna kako osvojiti obožavatelje i kršiti strog kraljevski protokol.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Peti rođendan

Princ Louis proslavio je 23. travnja peti rođendan, a tom su prilikom objavljeni novi portreti slavljenika. Za razliku od prethodnih rođendanskih portreta, te fotografije nije snimila Kate Middleton, već je šarmantni obiteljski trenutak uhvatila Millie Pilkington. Tijekom svih godina obitelj je ipak dosljedna u jednom detalju - princ Louis uvijek je odjeven u plavu odjeću.

Princ Louis na Big Help Out

Početkom svibnja princ William i Kate Middleton poveli su svoju djecu na druženje s izviđačima. Osim igranja zabavnih igara i sportova, zasladili su se sljezovim kolačićima.

Reakcija princa Louisa na smore (tradicionalan keksić od pečenog sljezovog kolačića i sloja čokolade koji se nalaze između dva graham krekera) osvojila je mnoge jer svoje oduševljenje nije mogao sakriti pa se krenuo vrtjeti oko svoje osi kao da će pasti u nesvijest od užitka.

Princ Louis na krunidbi kralja Charlesa III.

Ključan dan mjeseca svibnja bila je krunidba kralja Charlesa III. i kraljice Camille, a tom povijesnom događaju prisustvovala je cijela obitelj. I dok je George bio u službi počasnog paža, Charlotte i Louis sjedili su uz Kate i Williama. Svečanost je prema ukusu petogodišnjeg Louisa ipak trajala predugo pa mu je nakon nekog vremena postalo dosadno.

od dosade do zabave

Najslađi trenuci Louisa, Charlotte i Georgea: Ma kakvi Charles i Camilla, oni su prave zvijezde krunidbe

Pogledaj galeriju

Nije se mogao suzdržati pa je nekoliko puta zijevnuo, no nije propustio sudjelovati u svečanoj povorci u kočijama te mahati okupljenoj masi.

Princ Louis na Trooping The Colour

Smješten pokraj starije sestre Charlotte i starijeg brata Georgea, Louis je izvodio grimase vozeći se kočijom na svečanosti naziva Trooping The Colour. Prvo se šalio da u kočiji nešto smrdi pa mahao s balkona palače, a nakon što su ga ukorili, stajao je držeći glavu rukama.

Princ Louis na Royal International Air Tattoo

S članovima obitelji princ je posjetio i Royal International Air Tattoo, najveći sajam vojnog zrakoplovstva u cijelom svijetu, a koji je ove godine službeno premašio sve dosadašnje. Unatoč kiši, obitelj se zabavila razgledavajući letjelice, a princ Louis nije odolio popeti se na quad s kojeg je mahnuo.

Princ Louis na božićnom koncertu u Westminsterskoj opatiji

Iako je prošle godine bio premlad, petogodišnji Louis ovaj se put priključio ostatku obitelji na božićnom koncertu u Westminsterskoj opatiji. Razigrano dijete uživalo je u svečanom događaju, no trenutak nošenja svijeća bio mu je jako zanimljiv pa se nije mogao suzdržati da ne osmisli smicalicu - starijoj sestri snažno je puhnuo u svijeću te ugasio plamen.

  • +8
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Louis na Božić

Tradicionalna šetnja do crkve svete Marije Magdalene na imanju Sandringham i ove godine okupila je članove kraljevske obitelji. Princ Louis šetao je držeći oca Williama za ruku i ponašajući se pristojno. Odjeven u svečanu odjeću, pokazao je i skromnost kraljevske obitelji, a koja poput mnogih njeguje pravilo 'kad prerasteš - daj mlađem'. Tako je petogodišnjak nosio karirane hlače koje su nekoć pripadale princu Georgeu.