'POSTALI MEDIJSKA LOVINA'

Petar Grašo progovorio o vezi s Hanom Huljić pa priznao koja ga je vijest o njima najviše nasmijala

10.01.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Nakon što je rasprodao koncert u zagrebačkoj Areni, zakazan za 26. veljače, u prodaji su se našle i ulaznice za dodatni, a koji će se održati na rođendan Petra Graše, 19. ožujka. Ipak, više od ičeg javnost i dalje zanimaju detalji njegove veze s Hanom Huljić

U razgovoru za Večernji list, nakon što je rasprodao prvi koncert u zagrebačkoj Areni, zakazan za 26. veljače, te zakazao i novi za 19. ožujka, na svoj rođendan, Petar Grašo još se jednom dotakao svoje veze s Hanom Huljić.

Njihova ljubavna priča itekako je zanimljiva javnosti, što zbog njihove razlike u godinama, što zbog toga što je u mlađoj kolegici pronašao sreću nakon prekida s Danijelom Martinović, ali i zbog činjenice da je ona kći njegovog prijatelja i suradnika Tončija Huljića.

Na pitanje novinarke Večernjeg lista kako se on i Hana nose s velikim interesom javnosti, ali i medijskim napisima i tračevima, naglašavajući još jednom kako želi da ljude jedino zanima glazba koju radi i izvodi, Petar Grašo odgovorio je iskreno:

  • +9
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski 'Meghan i Harry'.'