POKAZALE VELIKO SRCE

Jennifer Aniston i Courteney Cox ponosno pozirale u novim majicama 'Prijatelja'

19.04.2022 u 17:51

Bionic
Reading

Glumice Jennifer Aniston i Courteney Cox koje su se proslavile ulogama u kultnoj seriji 'Prijatelji', brojne su fanove oduševile posljednjom objavom na društvenim mrežama

Slavne glumice ponovno su pokazale svoje veliko srce uključivši se u humanitarnu akciju Americares, globalnu neprofitnu organizacije koja donira lijekove i medicinske potrepštine i EBMRF, dobrotvornu organizaciju koja podiže svijest i financira lijek za Epidermolysis Bullosa (EB), što je rijedak genetski poremećaj kože.

TV zvijezde su se rado odazvale ovoj akciji te su na Instagarmu objavile kratki video na kojem nose majice na kojima piše 'Prijatelji zauvijek', a za ovu objavu su za skupile više od 18 milijuna pregleda u samo jednom danu.

Legendarni sitcom koji je obilježio 90-e i danas ima veliki broj fanova koji rado prate sve što objavljuju glumci hvaljene serije.

Aniston (53) i Cox (57) u tom videu nose majice s natpisom 'Friends Forever' ('Prijatelji zauvijek') na kojima se nalazi šest ključeva. Riječ je o dobro poznatom trenutku iz serije kad je svih šest prijatelja ostavilo svoje ključeve nakon što se Monica i Chandler isele iz stana.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: MediaLink EPA picturepack

Zvijezda 'The Morning Showa' također je objavila video na svom Instagram Storyju, napisavši da će najnovija ponuda majica iz serije koja sadrži artikle inspirirane sezonama od 7 do 10 biti dostupna samo četiri tjedna, a sličnu je objavu podijelila i Courteney.

Inače, serija 'Prijatelji' prikazivala se NBC-ju od 1994. do 2004., a Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller) ponovno su se okupili prošle godine za specijal HBO Max, 'Friends: The Reunion'. Tijekom specijalne emisije, koja je premijerno prikazana u svibnju prošle godine, zvijezde su otkrile brojne zanimljive detalje i anegdote sa snimanja serije. 'Sve se poklopilo. Postali smo najbolji prijatelji. To je promijenilo naše živote i zauvijek će tako biti - ne samo za nas, već i za ljude koji nas gledaju, a to je sjajan osjećaj zauvijek. Stvarno sam zahvalna i jako vas volim', rekla je tad Courteney Cox.