NA VALOVIMA MORA

Peco i Silvija ponovo privlače pažnju, a on je poslao i zagonetnu poruku

02.11.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Pjevač Marko Pecotić Peco je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke, svoje bliske suradnice. Njihova ljubav i dalje svjeta, a on joj je sada posvetio objavu uz znakovite riječi

Na videu koji je nastao na plovidbi, Silvija Dvornik se smješka i namješta u razne poze pred objektivom, a Marko Pecotić Peco uživa u pogledu na nju i na more u pozadini. To je glazbenika inspiriralo na nekoliko 'zrnaca mudrosti'.

'Sjetimo se svaki dan... koliko smo prolazni... Imamo li vremena biti išta drugo osim dobri jedni prema drugima i oprostiti sebi pa onda i drugima. Ci sara, Silvia Dvornik', poručio je pjevač.

Silvia je nedavno otkrila da su uživali na Pagu kad je ona njemu posvetila lijepe riječi uz zajedničku fotografiju. 'Vodi me tamo kraj plavoga mora, vodi me, ljubavi, vodi me tamo gdje moja je zora, moram se vratiti', citirala je pjesmu Olivera Dragojevića.

Podsjetimo, Silvia već neko vrijeme radi u butiku domaćeg modnog brenda, a s Pecom živi u unajmljenom stanu u blizini Parka mladeži. Po Splitu se nedavno šuškalo da su prekinuli zbog financijskih poteškoća jer je on neko vrijeme proveo kod majke. No očito se radilo samo o glasinama.

na prokurativama

[FOTO] Većinom su pjevali ljubavne pjesme: Peco i Silvija, o kojima se pričalo posljednjih mjesec dana otvorili adventski program u Splitu

Pogledaj galeriju