savršena u njegovim očima

Paris Jackson priznala: 'Bila sam očeva mezimica'

16.03.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Otac joj je umro kada je imala tek deset godina. Danas, osam godina kasnije, Paris Jackson zasjala je na naslovnici časopisa Harper's Bazaar za travanj, a u otvorenom intervjuu otkrila je javnosti do sada nepoznate detalje o svom životu

Na naslovnici Harper's Bazaara za travanj našlo se jedno poznato lice. Riječ je o jedinoj kćeri preminulog kralja popa Michaela Jacksona - Paris Jackson. U iskrenom intervjuu priznala je kako je upravo činjenica da je bila jedina Michaelova kći dala joj posebno mjesto u njegovu srcu.

@jeanpaulgoudeofficial @harpersbazaarus @glendabailey

Objavu dijeli Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

'Odrastala sam s ocem i dvojicom braće. Bila sam mu omiljena jer sam bila jedina djevojčica. Bila sam princeza, savršena u njegovim očima', rekla je za Harper's Bazaar Paris Jackson, čiji je otac preminuo 2009. Danas 18-godišnja Paris ima godinu dana starijeg brata Princea te 15-godišnjeg Blanketa Jacksona.

Iako se njihov otac trudio da im tijekom njihova odrastanja javnost ne vidi lica kako bi što dulje mogli uživati u anonimnosti, neke stvari su se danas promijenile. Paris Jackson izašla je u javnost i počela se baviti manekenstvom, a okušala se i u glumi. No neki njeni postupci dočekani su na nož, a mnogi hejteri na webu ostavljaju joj ružne poruke na profilu na Instagramu.

Upravo je i njima posvetila dio intervjua. 'Nije važno govore li dobre ili loše stvari o tebi. Dovoljno govori da si im na pameti kada pišu o tebi. No ja se jednostavno ne zamaram. Ne mogu svi biti sretni i zadovoljni onime što radiš i to je problem.'

thank you @imgmodels i feel very lucky and blessed

Objavu dijeli Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)