sjajne kreacije

U velikom stilu: Paris Hilton udala se u raskošnoj vjenčanici, a nakon toga odjenula još tri prekrasne haljine

13.11.2021 u 10:27

Bionic
Reading

Paris Hilton izrekla je sudbonosno 'da' i postala supruga Cartera Reuma, a raskošnu ceremoniju i zabavu o kojoj će se još dugo pričati pratila je jednako raskošna i nezaboravna vjenčanica, ali i tri prekrasne haljine u koje se mladenka presvukla tijekom večeri

Paris Hilton u bračnu luku uplovila je u velikom stilu, a tijekom vjenčanja presvukla se čak četiri puta i pokazala četiri doista sjajne haljine. Naime, 40-godišnja Paris Hilton udala se za Cartera Reuma na imanju svog pokojnog djeda Barrona u Bel-Airu, a do oltara je stigla u Oscar de la Renta vjenčanici šivane po mjeri, a njezina pojava mladoženju je čak i rasplakala.

Poduzetnica je sudbonosno 'da' izrekla u glamuroznoj haljini s dugim rukavima koju je prekrivala čipka cvjetnog uzorka. 'S nevjerojatnim dizajnerima Oscara de la Rente, Fernandom Garciom i Laurom Kim, provela sam mjesece dizajnirajući moju haljinu do savršenstva. Sviđa mi se kako je na kraju ispalo. Htjela sam nešto što je bezvremensko, elegantno, chic i kultno i baš sam zadovoljna,' rekla je Paris nedavno za Vogue.

Klasični izgled upotpunila je elegantnom punđom i šiškama u stranu, frizurom za koju je bio zadužen slavni frizer Eduardo Ponce.

'Naša inspiracija bila je bezvremenska ljepota. Željeli smo da Paris izgleda svježe i chic. Haljina je takvo remek-djelo da nismo htjeli pretjerati s glamom. Održali smo ga čistim i jednostavnim,' otkrio je Ponce. Na vrhu punđe Paris je stavila i nježni, bijeli, klasični veo, također s potpisom Oscara de la Rente.

Međutim, Paris nije ostala vjerna samo jednoj haljini za vrijeme svog vjenčanja, te je za svoj veliki dan zablistala u još tri sjajna stajlinga. Niz upečatljivih bijelih, vjenčanih stajlinga nastavio se balskom haljinom Ghalia Lav otvorenih ramena i naglašenog dekoltea uz malu krunu na glavu u kojoj je Paris otplesala prvi ples sa svojim novim suprugom. Nakon toga uslijedile su još dvije krasne kreacije – duga haljina optočena kristalima dizajnerice Pamelle Roland te kratka puf haljina također dizajnirana u modnoj kući Oscar de la Renta.

Prije vjenčanja bilo je puno šuškanja i nagađanja u kakvoj kreaciji će slavna poduzetnica zablistati na svoj veliki dan, a sama Paris prije vjenčanja je izjavila kako 'namjerava odjenuti puno haljina, barem njih 10'.

Iako do oltara, kako se nagađalo, nije došetala u Valentino vjenčanici poput njezine sestre Nicky, haljina koju je na kraju odabrala stilom je dosta slična sestrinoj koja je također imala prozirne rukave.

Njezina sestra, Nicky Hilton Rothschild za Parisin veliki dan bila je djeveruša te je nosila romantičnu, ružičastu Alice + Olivia haljinu ukrašenu čipkom.

Mladoženja se pak odlučio za klasični Zegna smoking u kojem je, za razliku od mlade, proveo cijelu večer. 'Obožavam mijenjati odjeću, Reum nije tako zahtjevan kao ja,' rekla je Paris nedavno Jimmyju Fallonu.

Paris Hilton - sve je spremno za vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon ceremonije vjenčanja uslijedila je zabava, a Paris je svima bila jako zadovoljna. 'Prijem je bio sve što sam željela... šik, sladak i zabavan', napisala je o događaju, kojem su prisustvovale poznate osobe uključujući Paulu Abdul, Emmu Roberts, Bebe Rexha i Kim Kardashian, koja je za ovu prigodu nosila crnu Balenciaga haljinu bez naramenica.

  • +21
Paris Hilton Izvor: BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes