NIJE SKRIVALA STRAH

Panično pobjegla u trenutku snimanja: Jessica Alba imala je neugodan susret sa zmijom koji je umalo završio kobno

19.09.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Mnogima nije svejedno kada se nađu u blizini zmije, a strah je dodatno pojačan kada je ta zmija poprilično velika i, pritom, opasna po život. Jessica Alba našla se u toj situaciji, a snimku koja je zabilježila njen susret sa zmijom podijelila je s obožavateljima

Glumica Jessica Alba doživjela je bliski susret s čegrtušom, dobro poznatom otrovnicom čiji ugriz može biti smrtonosan. Premda u Sjedinjenim Državama svake godine zmije ugrizu 45.000 ljudi, prijavi se manje od 8000 ugriza otrovnih zmija, a manje od 15 osoba umre, strahopoštovanje prema otrovnicama je potpuno opravdano.

Na svu sreću slavna glumica nije postala dio ove statistike. Cijeli je susret zabilježen kamerom, a dogodio se za vrijeme snimanja u jednom parku. Okružena drvećem, Alba je krenula skidati zaštitnu masku s lica te je u tom trenutku primijetila ogromnu zmiju na podu, tik do njenih nogu.

Ekipa koja je snimala glumicu također nije primijetila otrovnicu koja je mirno stajala i nadala se da će proći neprimijećeno. Zmija se vrlo vjerojatno i sama osjećala ugroženo, okružena s toliko ljudi, no glumica je za razliku od zmije imala daleko burniju reakciju.

39-godišnja glumica vrisnula je kada je spazila zmiju i dala se petama vjetra, a ni ekipi iza kamere nije bilo svejedno kada su ugledali 150 centimetara dugačku otrovnicu.

'Ono kada potpuno nesvjesno prođeš pokraj preko 150 centimetara dugačke čegrtuše', napisala je Alba uz snimku svoje reakcije i fotografiju koja izbliza prikazuje zmiju.