NOVA STRANICA

Pamtimo je kao misicu i kao voditeljicu: Evo što danas radi Tihana Zrnić

03.03.2019 u 18:50

Bionic
Reading

Privatni život zadnjih desetak godina krije od medija pa je se rijetko kada može zateći na društvenim događanjima. Sada je Tihana Zrnić progovorila o novoj karijeri i onome čime se danas bavi

Tihana Zrnić prije 20 godina je osvojila titulu Miss Zagreba, a potom postala druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske. No manekensku i karijeru televizijske voditeljice je ostavila, a danas iznajmljuje stanove i igra tenis. Igranje u veteranskim ligama donijelo joj je i laskave titule igračice turnira. Njezina starija, 13-godišnja kćer Luna profesionalno se bavi tenisom.

Roditelji, mama Tihana i poznati nogometni trener Tomislav Ivković podržavaju svoju mezimicu u mogućoj budućoj karijeri.

'Tata je veća podrška u logističkom dijelu. On zna sve ono što ja ne znam, kad treba jesti, spavati, kad se treba regenerirati, kad treba masaža, tako da je tata tu isto uvijek potpora za Lunu i za Leni, kad god nešto treba on to brzo organizira jer poznaje sve te sportske krugove. Tata nije direktno u tenisu, ali pomaže na sve druge načine', ispričala je Tihana za RTL Exkluziv.

'Prije sam dosta igrala s muškima što mi nije problem. Ja ovako sitnije građe imam jak udarac. Ne znam je li tehnika dobra ili to nekako ide iz srca, iz karaktera', rekla je Tihana koja se u tenis zaljubila s 20 godina.

U prosincu se nakratko javila nekadašnjoj ljubavi te je radi humanitarne revije i ponovno se prošetala modnom pistom. Na reviji su joj se pridružile i kćeri.

'Rastavu morate prihvatiti najprije vi sami ako želite okrenut novu stranicu. To je kao osobni bankrot. Samo se hrabri ustaju iz pepela, nema dobitka bez poraza. Hrabro dalje je jedini put za mene', izjavila je ranije. Od Tomislava Ivkovića razvela se nekoliko godina nakon vjenčanja 2007. godine.

  • +8
Tihana Zrnić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX