ŽELI MU BITI BLIŽE

Pamela Anderson zbog 18 godina mlađeg nogometaša odselila u Francusku

24.01.2018 u 21:53

Bionic
Reading

Iako se šuškalo kako je u vezi s osnivačem WikiLeaksa, Julianom Assangeom, to se pokazalo neistinitim. 50-godišnja Pamela Anderson ovoga je puta pala na šarm nogometaša španjolske Seville i francuske nogometne reprezentacije Adila Ramija, zbog kojeg je sunčanu Kaliforniju zamijenila francuskim Marseillom

Iako još nije službeno potvrdila da je u vezi s 32-godišnjim nogometašem Adilom Ramijem, nagađa se kako je nekadašnja zvijezda serije 'Spasilačka služba', Pamela Anderson, toliko zaljubljena u svog novog dečka da je odlučila preseliti iz Amerike u Francusku kako bi mu bila što bliže.

#pamelaanderson #adilrami 🔵⚪️

A post shared by InstaRays57 (@instarays57) on

Nogometaš, koji igra za španjolski klub Sevilla, ali i francusku nogometnu reprezentaciju, rođen je u Marseilleu, a upravo bi tamo par trebao zajedno i živjeti. Navodno je 50-godišnja glumica već preselila, a s njom je u Europu stigao i njezin zlatni retriver Zuzu.

Kako pišu američki mediji, sa svojim sinovima, 20-godišnjim Dylanom i 21-godišnjim Brandonom, čuje se svakodnevno, a i često joj dođu u posjet. Uz sve to, tvrdi se i kako nema nikakve namjere vratiti se u sunčanu Kaliforniju.

  • +35
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvor blizak paru već je potvrdio za Us Weekly kako su njezini sinovi već upoznali njezinog mlađahnog dečka i njihovu vezu odobrili.

'Dečki su već upoznali Adila i zadovoljni su odabirom svoje majke', otkrio je izvor. Par se upoznao na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu i od tada su nerazdvojni. Njihova veza bila je iznenađenje za sve, budući da se špekuliralo kako je ona zapravo u vezi s osnivačem WikiLeaksa, Julianom Assangeom.

  • +2
Pamela Anderson u bijelom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia